Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pstruh na šampaňském

Pstruh na šampaňském

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 25min
Nutriční hodnoty
1284 kalorií 0.0g cukrů 123.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Pstruha očistíme. Máslo utřeme do pěny a přidáme k němu nakrájenou petrželku, česnek, kopr a bazalku. Za stálého míchání přiléváme víno, ochutíme solí, pepřem, citrónovou šťávou a worcesterskou omáčkou. Pstruhy několikrát šikmo nařízneme a s bylinkovou směsí zabalíme do alobalu tak, aby šťáva při pečení nevytékala. Pečeme v předehřaté troubě při 220°C kolem 20 minut.


jana.viktorynova

01. 06. 2012, Recept navštíven: 1502x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře