Pstruh na šampaňském

Obtížnost

Čas přípravy

5min
Čas vaření
20min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

1284 kalorií
0.0g cukrů
123.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Pstruha očistíme. Máslo utřeme do pěny a přidáme k němu nakrájenou petrželku, česnek, kopr a bazalku. Za stálého míchání přiléváme víno, ochutíme solí, pepřem, citrónovou šťávou a worcesterskou omáčkou. Pstruhy několikrát šikmo nařízneme a s bylinkovou směsí zabalíme do alobalu tak, aby šťáva při pečení nevytékala. Pečeme v předehřaté troubě při 220°C kolem 20 minut.

přidejte na:
Chybí obrázek

01. 06. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.