Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pstruh podle Hemingwaye

Pstruh podle Hemingwaye

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
1044 kalorií 35.0g cukrů 98.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Pstruhy vypitveme, očistíme, umyjeme pod prúdom tečúcej vody a utrieme čistou utierkou. Osolíme ich, trochu okoreníme a vložíme do panvice, v ktorej sme rozpustili maslo a z oboch strán prudko opečieme. Pred podávaním podlejeme vínom a necháme chvíľku pod pokrývkou. Do ušľahanej šľahačky pridáme štipku jemne nasekaného kôpru a ozdobíme ňou kúsky ananásu.

Bulb Tip k receptu

Ako prílohu možno podať varené zemiaky, posypané nadrobno nakrájanou zelenou petržlenovou vňaťou.


Jozef

16. 07. 2010, Recept navštíven: 1807x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané,celkom dobre

13. 10. 2016, 20:03

Přidat komentář

Facebook komentáře