Pstruh podle Hemingwaye
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1044
kalorií
35.0g
cukrů
98.0g
tuků
4.0g
bílkovin
Příprava
Pstruhy vypitveme, očistíme, umyjeme pod prúdom tečúcej vody a utrieme čistou utierkou. Osolíme ich, trochu okoreníme a vložíme do panvice, v ktorej sme rozpustili maslo a z oboch strán prudko opečieme. Pred podávaním podlejeme vínom a necháme chvíľku pod pokrývkou. Do ušľahanej šľahačky pridáme štipku jemne nasekaného kôpru a ozdobíme ňou kúsky ananásu.
Tip k receptu
Ako prílohu možno podať varené zemiaky, posypané nadrobno nakrájanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Jozef16. 07. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.