Chybějící obrázek

Pstruh podle Hemingwaye

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

1044 kalorií
35.0g cukrů
98.0g tuků
4.0g bílkovin


Příprava

Pstruhy vypitveme, očistíme, umyjeme pod prúdom tečúcej vody a utrieme čistou utierkou. Osolíme ich, trochu okoreníme a vložíme do panvice, v ktorej sme rozpustili maslo a z oboch strán prudko opečieme. Pred podávaním podlejeme vínom a necháme chvíľku pod pokrývkou. Do ušľahanej šľahačky pridáme štipku jemne nasekaného kôpru a ozdobíme ňou kúsky ananásu.

Tip k receptu

Ako prílohu možno podať varené zemiaky, posypané nadrobno nakrájanou zelenou petržlenovou vňaťou.

přidejte na:
Jozef

16. 07. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšané,celkom dobre

Svetlana 13. 10. 2016, 20:03

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutne urobený pstruh

majka 25. 10. 2018, 20:36

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept na prípravu pstruha veľmi dobrý

dušanka 07. 01. 2019, 18:55

Přidat komentář