Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pstruh se žampiony

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 45min
Nutriční hodnoty
1332 kalorií 0.0g cukrů 126.0g tuků 13.0g bílkovin

Příprava

Žampiony pokrájíme a poté je podusíme na kousku másla. Opepříme, osolíme a okmínujeme je. Dáme stranou. Pstruhy mezitím očistíme, lehce osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na pánvi rozehřejeme zbylé máslo a pstruhy osmažíme po obou stranách. Hotové pstruhy narovnáme na talíře, polijeme máslem ze smažení, poklademe houbami a posypeme nasekanou petrželkou. Podáváme s brambory.


Přidat na Pinterest
Evík

13. 11. 2012, Recept navštíven: 1540x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

13. 03. 2016, 18:46

Přidat komentář

Facebook komentáře