Pstruh se žampiony

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
25min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

1332 kalorií
0.0g cukrů
126.0g tuků
13.0g bílkovin


Příprava

Žampiony pokrájíme a poté je podusíme na kousku másla. Opepříme, osolíme a okmínujeme je. Dáme stranou. Pstruhy mezitím očistíme, lehce osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na pánvi rozehřejeme zbylé máslo a pstruhy osmažíme po obou stranách. Hotové pstruhy narovnáme na talíře, polijeme máslem ze smažení, poklademe houbami a posypeme nasekanou petrželkou. Podáváme s brambory.

přidejte na:
Evík

13. 11. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrý recept

katka16031 13. 03. 2016, 18:46

Přidat komentář