Pstruh v bazalce
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
25min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
1764
kalorií
0.0g
cukrů
196.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Pstruhy pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a opepříme, necháme na chladném místě odstát.
Na oleji orestujeme cibuli a jemně nasekanou bazalku, pak přeložíme do zapékací mísy. Na cibulovo-bazalkový základ nalijeme vývar, uložíme ryby, plátky citrónu a vločky másla. Pečeme v troubě 20-25 minut při 180 stupních. Podáváme s vařenými bramborami a petrželkou.
20. 11. 2009
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
palino 14. 09. 2016, 18:55

hanka 07. 10. 2016, 18:58

dušanka 30. 11. 2018, 21:16

katka16031 27. 09. 2019, 20:26
Komentáře
Přidat komentář© 2021, Railsformers, s.r.o.
Tatiana 25. 09. 2011, 18:17