Pstruh v bazalce

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
25min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

1764 kalorií
0.0g cukrů
196.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Pstruhy pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a opepříme, necháme na chladném místě odstát.
Na oleji orestujeme cibuli a jemně nasekanou bazalku, pak přeložíme do zapékací mísy. Na cibulovo-bazalkový základ nalijeme vývar, uložíme ryby, plátky citrónu a vločky másla. Pečeme v troubě 20-25 minut při 180 stupních. Podáváme s vařenými bramborami a petrželkou.

přidejte na:
Chybí obrázek

20. 11. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
výborne pripravený pstruh

14. 09. 2016, 18:55

Chybí obrázek
velmi chutný pstruh

07. 10. 2016, 18:58

Chybí obrázek
recept vyskúšaný, chutný pstruh

30. 11. 2018, 21:16

Přidat komentář
Chybí obrázek
Tak jsem recept krapet pozměnila, neboť jsem neměla bazalku, ale jen bazalkové pesto, na kterém jsem zpěnila cibulku a dále pak postupovala dle receptu. Vřele doporučuji! Je to lehké a zdravé jídlo! Přikládám fotečku. :-)

Tatiana 25. 09. 2011, 18:17

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.