Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pstruh v bazalce

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 45min
Nutriční hodnoty
1764 kalorií 0.0g cukrů 196.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Pstruhy pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a opepříme, necháme na chladném místě odstát.
Na oleji orestujeme cibuli a jemně nasekanou bazalku, pak přeložíme do zapékací mísy. Na cibulovo-bazalkový základ nalijeme vývar, uložíme ryby, plátky citrónu a vločky másla. Pečeme v troubě 20-25 minut při 180 stupních. Podáváme s vařenými bramborami a petrželkou.


Přidat na Pinterest
kamsilka

20. 11. 2009, Recept navštíven: 4641x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborne pripravený pstruh

14. 09. 2016, 18:55

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný pstruh

07. 10. 2016, 18:58

Přidat komentář
Tatiana
Tak jsem recept krapet pozměnila, neboť jsem neměla bazalku, ale jen bazalkové pesto, na kterém jsem zpěnila cibulku a dále pak postupovala dle receptu. Vřele doporučuji! Je to lehké a zdravé jídlo! Přikládám fotečku. :-)

Tatiana 25. 09. 2011, 18:17

Facebook komentáře