Pstruh v bazalce

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
25min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

1764 kalorií
0.0g cukrů
196.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Pstruhy pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a opepříme, necháme na chladném místě odstát.
Na oleji orestujeme cibuli a jemně nasekanou bazalku, pak přeložíme do zapékací mísy. Na cibulovo-bazalkový základ nalijeme vývar, uložíme ryby, plátky citrónu a vločky másla. Pečeme v troubě 20-25 minut při 180 stupních. Podáváme s vařenými bramborami a petrželkou.

přidejte na:
kamsilka

20. 11. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
výborne pripravený pstruh
palino 14. 09. 2016, 20:55
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi chutný pstruh
hanka 07. 10. 2016, 20:58
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept vyskúšaný, chutný pstruh
dušanka 30. 11. 2018, 22:16
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
veľmi dobre aj s bazalkovým pestom
katka16031 27. 09. 2019, 22:26