Pstruzi s olivami a oříšky

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

912 kalorií
3.0g cukrů
87.0g tuků
18.0g bílkovin


Příprava

Ryby omyjeme zvenčí i uvnitř pod studenou tekoucí vodou, osušíme a kůži nařízneme na více místech po obou stranách. Poté je osolíme, opepříme dle chuti zvenčí i uvnitř a dáme do zapékací mísy. Posypeme nakrájenými olivami a nesekanými oříšky. Zalijeme olejem, vínem a dáme péct na 25-30 minut do předehřáté trouby na 180 °C.

přidejte na:
Chybí obrázek

18. 06. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
dobrý recept

06. 05. 2016, 11:36

Chybí obrázek
velmi chutne pstruhy

11. 05. 2016, 10:26

Chybí obrázek
zaujímavao pripravovaný pstruh

03. 09. 2016, 18:24

Chybí obrázek
vyskúšané a velmi chutne

16. 09. 2016, 11:58

Chybí obrázek
je to dobrý recept

11. 10. 2016, 20:12

Chybí obrázek
perfektne urobený pstruh

15. 08. 2018, 19:01

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.