Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pstruzi s olivami a oříšky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
912 kalorií 3.0g cukrů 87.0g tuků 18.0g bílkovin

Příprava

Ryby omyjeme zvenčí i uvnitř pod studenou tekoucí vodou, osušíme a kůži nařízneme na více místech po obou stranách. Poté je osolíme, opepříme dle chuti zvenčí i uvnitř a dáme do zapékací mísy. Posypeme nakrájenými olivami a nesekanými oříšky. Zalijeme olejem, vínem a dáme péct na 25-30 minut do předehřáté trouby na 180 °C.


Přidat na Pinterest
Milena

18. 06. 2009, Recept navštíven: 2001x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

06. 05. 2016, 11:36

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutne pstruhy

11. 05. 2016, 10:26

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavao pripravovaný pstruh

03. 09. 2016, 18:24

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané a velmi chutne

16. 09. 2016, 11:58

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to dobrý recept

11. 10. 2016, 20:12

Přidat komentář

Facebook komentáře