Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rajčatové špagety

Rajčatové špagety
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 45min , porce

1872 kalorií, 0.0g cukrů, 14.0g tuků, 23.0g bílkovin

Příprava

Špagety i čočku uvaříme podle návodu.
Všechnu zeleninu oloupeme, očistíme a nakrájíme na větší kostky. Poté ji rozmixujeme v mixéru. Vše opečeme na oleji.
Po 8 minutách přidáme čočku, rajčata, vývar, oregano a skořici.
Dusíme 20 minut. Osolíme a opepříme podle chuti.
Špagety podáváme přelité omáčkou.

Bulb Tip k receptu

Podáváme posypané jakýmkoli sýrem parmezánového typu.

sonizna

28. 01. 2016, Recept navštíven: 496x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rajčatové špagety

Rajčatové špagety

Špagety i čočku uvaříme podle návodu. Všechnu zeleninu oloupeme, očistíme a nakrájíme na větší kostky. Po...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rajčatové špagety Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na špagety

28. 01. 2016, 14:36

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre spagety

05. 03. 2016, 12:51

Thumb
Restaurant_star Restaurant_star
***

Petr 19. 07. 2016, 13:37

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne

24. 08. 2016, 20:52

Přidat komentář
Svetlana
vyborné

Svetlana 17. 08. 2016, 20:25

Facebook komentáře