Řecká omeleta
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
20min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
1182
kalorií
3.0g
cukrů
92.0g
tuků
80.0g
bílkovin
Příprava
Petrželku nasekáme, cibuli nakrájíme na tenké měsíčky, olivy na plátky, rajčata na kostičky a fetu nastrouháme.
Vejce prošleháme s petrželkou, solí a pepřem.
Cibuli opečeme na oleji (trvá to asi 4 minuty), poté přidáme rajčata a olivy a minutu smažíme.
Do směsi krátce zamícháme vejce (ale pozor, aby nám vznikla omeleta a ne míchaná vejce).
Ještě horké posypeme fetou nakrájíme na porce a podáváme servírované z pánve.
Tip k receptu
Jednoduchá zdravá večeře, u které potřebujeme pouze jednu pánev.
sonizna07. 10. 2015
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.