Ředkvičkové pesto s parmazánem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
0min

Celkový čas

10min

Porce


Nutriční hodnoty

234 kalorií
1.0g cukrů
16.0g tuků
13.0g bílkovin


Příprava

Parmazán nastrouháme, ředkvičkové listy omyjeme a česnek oloupeme a prolisujeme. Mandle vhodíme do mixéru a rozmixujeme najemno. Nyní všechny ingredience vložíme do hmoždíře a rozdrtíme na kaši.
Můžeme použít i mixér, ale není to ono.
Pesto jíme ke grilovanému nebo pečenému masu, k těstovinám nebo k čerstvému pečivu.

Tip k receptu

Stejný recept můžeme použít i na pesto z bazalkových listů, do které pro větší pikantnost přihodíme pár lístků řeřichy.

přidejte na:
notburga

25. 06. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšané, celom chutné

katka16031 26. 12. 2016, 19:35

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyzerá to zaujímavo, redkvičkové listy som ešte nikdy nepoužila

majka 28. 01. 2018, 19:27

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
pesto je veľmi chutné

palino 30. 10. 2018, 16:41

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Vyzkoušela jsem recept a bylo to moc dobré i bez smetany, která mi tam moc neladila, tak jsem jí tam nedala.

rybkaL 03. 06. 2012, 18:46