Ředkvičkové pesto s parmazánem
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
0min
Celkový čas
10min
Porce
Nutriční hodnoty
234
kalorií
1.0g
cukrů
16.0g
tuků
13.0g
bílkovin
Příprava
Parmazán nastrouháme, ředkvičkové listy omyjeme a česnek oloupeme a prolisujeme. Mandle vhodíme do mixéru a rozmixujeme najemno. Nyní všechny ingredience vložíme do hmoždíře a rozdrtíme na kaši.
Můžeme použít i mixér, ale není to ono.
Pesto jíme ke grilovanému nebo pečenému masu, k těstovinám nebo k čerstvému pečivu.
Tip k receptu
Stejný recept můžeme použít i na pesto z bazalkových listů, do které pro větší pikantnost přihodíme pár lístků řeřichy.
notburga25. 06. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.