Ředkvičkové pesto s parmazánem

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
0min

Celkový čas

10min

Porce


Nutriční hodnoty

234 kalorií
1.0g cukrů
16.0g tuků
13.0g bílkovin


Příprava

Parmazán nastrouháme, ředkvičkové listy omyjeme a česnek oloupeme a prolisujeme. Mandle vhodíme do mixéru a rozmixujeme najemno. Nyní všechny ingredience vložíme do hmoždíře a rozdrtíme na kaši.
Můžeme použít i mixér, ale není to ono.
Pesto jíme ke grilovanému nebo pečenému masu, k těstovinám nebo k čerstvému pečivu.

Tip k receptu

Stejný recept můžeme použít i na pesto z bazalkových listů, do které pro větší pikantnost přihodíme pár lístků řeřichy.

přidejte na:
Chybí obrázek

25. 06. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyskúšané, celom chutné

26. 12. 2016, 19:35

Chybí obrázek
vyzerá to zaujímavo, redkvičkové listy som ešte nikdy nepoužila

28. 01. 2018, 19:27

Chybí obrázek
pesto je veľmi chutné

30. 10. 2018, 16:41

Přidat komentář
Chybí obrázek
Vyzkoušela jsem recept a bylo to moc dobré i bez smetany, která mi tam moc neladila, tak jsem jí tam nedala.

rybkaL 03. 06. 2012, 18:46

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.