Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Ředkvičkové pesto s parmazánem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 10min
Nutriční hodnoty
234 kalorií 1.0g cukrů 16.0g tuků 13.0g bílkovin

Příprava

Parmazán nastrouháme, ředkvičkové listy omyjeme a česnek oloupeme a prolisujeme. Mandle vhodíme do mixéru a rozmixujeme najemno. Nyní všechny ingredience vložíme do hmoždíře a rozdrtíme na kaši.
Můžeme použít i mixér, ale není to ono.
Pesto jíme ke grilovanému nebo pečenému masu, k těstovinám nebo k čerstvému pečivu.

Bulb Tip k receptu

Stejný recept můžeme použít i na pesto z bazalkových listů, do které pro větší pikantnost přihodíme pár lístků řeřichy.


Přidat na Pinterest
notburga

25. 06. 2011, Recept navštíven: 2233x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané, celom chutné

26. 12. 2016, 19:35

Přidat komentář
Thumb
Vyzkoušela jsem recept a bylo to moc dobré i bez smetany, která mi tam moc neladila, tak jsem jí tam nedala.

rybkaL 03. 06. 2012, 18:46

Facebook komentáře