Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Řezy ze svíčkové v žampionové směsi

Řezy ze svíčkové v žampionové směsi

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 0min
Nutriční hodnoty
2308 kalorií 20.0g cukrů 183.0g tuků 136.0g bílkovin

Příprava

Z odblaněné svíčkové nakrájíme řezy - po dvou na porci, jemně je naklepeme, osolíme, opepříme a postupně opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji (nebo nasucho na teflonové pánvi). Olej z pánve slijeme, na pánev nalijeme trochu vývaru a připečenou šťávu odvaříme. Na másle zpěníme cibuli pokrájenou na kolečka, přidáme žampiony pokrájené na plátky, šťávu z pánvičky a podusíme je pod pokličkou. Dochutíme kečupem a okurkami pokrájenými na nudličky a krátce je podusíme. Směs zjemníme smetanou, prohřejeme a nalijeme na maso. Podáváme s dušenou rýží.


bookmen

15. 03. 2012, Recept navštíven: 1501x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné jedlo so šampinonmi

10. 04. 2016, 12:05

Přidat komentář

Facebook komentáře