Řízek z bůčku
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
972
kalorií
2.0g
cukrů
79.0g
tuků
41.0g
bílkovin
Příprava
Vepřový bůček rozemeleme, a rohlík nakrájíme na kostičky, které namočíme v mléce. Rohlík vyjmeme, vymačkáme a vložíme do mísy k masu. Do směsi přidáme strouhaný sýr, vejce a pořádně prohněteme. Dle chuti osolíme, opepříme, opět promícháme a necháme půl hodiny uležet v chladu.
Z připravené směsi následně tvarujeme řízky, které obalíme v mouce, vejci a strouhance. Na rozpáleném oleji smažíme do zhnědnutí.
30. 01. 2014
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.