Řízek z bůčku

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

972 kalorií
2.0g cukrů
79.0g tuků
41.0g bílkovin


Příprava

Vepřový bůček rozemeleme, a rohlík nakrájíme na kostičky, které namočíme v mléce. Rohlík vyjmeme, vymačkáme a vložíme do mísy k masu. Do směsi přidáme strouhaný sýr, vejce a pořádně prohněteme. Dle chuti osolíme, opepříme, opět promícháme a necháme půl hodiny uležet v chladu.
Z připravené směsi následně tvarujeme řízky, které obalíme v mouce, vejci a strouhance. Na rozpáleném oleji smažíme do zhnědnutí.

přidejte na:
Chybí obrázek

30. 01. 2014

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
do vajíčka můžeme přidat i 3 lžíce piva
Přidané ingredience: pivo

21. 03. 2014, 06:36

Chybí obrázek
Řízek z bůčku jsem zkoušela a byl vynikající.

21. 11. 2014, 08:54

Chybí obrázek
je to velmi dobrý rezeň

03. 12. 2015, 16:00

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.