Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Řízek z bůčku

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 0min
Nutriční hodnoty
972 kalorií 2.0g cukrů 79.0g tuků 41.0g bílkovin

Příprava

Vepřový bůček rozemeleme, a rohlík nakrájíme na kostičky, které namočíme v mléce. Rohlík vyjmeme, vymačkáme a vložíme do mísy k masu. Do směsi přidáme strouhaný sýr, vejce a pořádně prohněteme. Dle chuti osolíme, opepříme, opět promícháme a necháme půl hodiny uležet v chladu.
Z připravené směsi následně tvarujeme řízky, které obalíme v mouce, vejci a strouhance. Na rozpáleném oleji smažíme do zhnědnutí.


Přidat na Pinterest
planeta

30. 01. 2014, Recept navštíven: 1279x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
do vajíčka můžeme přidat i 3 lžíce piva
Přidané ingredience: pivo

21. 03. 2014, 06:36

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Řízek z bůčku jsem zkoušela a byl vynikající.

21. 11. 2014, 08:54

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi dobrý rezeň

03. 12. 2015, 16:00

Přidat komentář

Facebook komentáře