Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Roštěná na zázvoru

Roštěná na zázvoru
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 15min
Celkový čas: 1h 35min , porce

220 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 3.0g bílkovin

Příprava

Roštěnky lehce naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme hladkou moukou. Cibuli očistíme, oloupeme a nakrájíme nadrobno. V hrnci si rozpustíme sádlo a na něm zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Když je cibule zpěněná, vložíme roštěnky a opečeme je z obou stran. Poté roštěnky poprášíme mletým zázvorem a podlijeme mírně vývarem z kostí. Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na plátky a těmito plátky brambor pokryjeme roštěnky. Podlijeme, aby byly brambory potopené a dusíme doměkka.

Beruska64

14. 12. 2009, Recept navštíven: 1600x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Roštěná na zázvoru

Roštěná na zázvoru

Roštěnky lehce naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme hladkou moukou. Cibuli očistíme, oloupeme a nakrájí...

Roštěná na zelenině a žampiónech

Roštěná na zelenině a žampiónech

Maso nakrájíme na hranolky. Na oleji zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme maso, orestujeme, osolíme, ...

Hovězí roštěná na houbách

Hovězí roštěná na houbách

Naklepané a osolené plátky roštenky rýchlo opečieme na polovičke oleja. Na zvyšnom oleji opražíme posekanú ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Roštěná na zázvoru Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
roštena je vynikajuca

05. 10. 2016, 21:33

Přidat komentář
Angel 666
Úplně stejně dělám kapra, jen celý hrnec pak dávám péct do trouby, ke konci odkrytý, aby vše dostalo pěknou barvičku.

Angel 666 05. 01. 2010, 21:21

Facebook komentáře