Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Roštěnky raz dva

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 10min , porce

78 kalorií, 0.0g cukrů, 5.0g tuků, 9.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme z jedné strany hořčicí. Pak je obalíme v mouce a na rozehřátém oleji zprudka opečeme. Přidáme zeleninu, podlijeme a zvolna dusíme, dokud nejsou měkké. Průběžně promícháme, aby se mouka z roštěnek spojila se šťávou. Před dohotovením přidáme worchester a sojovou omáčku.

Ajaja

02. 02. 2010, Recept navštíven: 2320x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Roštěnky raz dva

Roštěnky raz dva

Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme z jedné strany hořčicí. Pak je obalíme v mouce a na rozehřá...

Zobrazit všechny podobné recepty k Roštěnky raz dva Link-arrow
Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...

Thumb.58587

Pečené brambory

Na kousky nakrájemné a neoloupané rané brambory promícháme ještě mokré s kořením a naklademe na máslem vyma...


Přidat recenzi
Přidat komentář
Angel 666
Dnešní večeře podle tohoto receptu byla moc dobrá, díky za recept a posílám foto :o).

Angel 666 16. 03. 2010, 19:14

Ajaja
To mě těší, že chutnalo. A děkuji za foto.

Ajaja 27. 03. 2010, 15:42

Sonia005
Výborné, tohle jídlo dělám často a má vždy velký úspěch.

Sonia005 07. 12. 2010, 18:18

Ajaja
Jsem ráda, že chutná... I u nás je žádané

Ajaja 09. 12. 2010, 04:48

Facebook komentáře