Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rybí filé v bylinkové krustě

Rybí filé v bylinkové krustě
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 45min , porce

3776 kalorií, 1.0g cukrů, 260.0g tuků, 172.0g bílkovin

Příprava

Rybí filé namažeme z obou stran česnekem se solí nebo česnekovou pastou, posypeme provensálským kořením. Obalíme v mouce, dále ve vajíčku a dáme na rozpálený olej. Podáváme s bramborem.

Alergino

19. 01. 2010, Recept navštíven: 2990x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rybí filé v bylinkové krustě

Rybí filé v bylinkové krustě

Rybí filé namažeme z obou stran česnekem se solí nebo česnekovou pastou, posypeme provensálským kořením. Ob...

Rybí filé v medu a sezamu

Rybí filé v medu a sezamu

Každý plátek rybího filé opláchněte vodou a dobře osušte. Poté po obou stranách posypejte solí a pepřem a p...

Rybí filé v rajské šťávě

Rybí filé v rajské šťávě

Mírně rozmražené filé podusíme doměkka ve vlastní šťávě. Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přid...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rybí filé v bylinkové krustě Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom chutne pripravený pangasius, aj ked u mna nie je velmi oblúbený

09. 12. 2016, 21:51

Přidat komentář

Facebook komentáře