Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Rybí filé v bylinkové krustě

Rybí filé v bylinkové krustě

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
3776 kalorií 1.0g cukrů 260.0g tuků 172.0g bílkovin

Příprava

Rybí filé namažeme z obou stran česnekem se solí nebo česnekovou pastou, posypeme provensálským kořením. Obalíme v mouce, dále ve vajíčku a dáme na rozpálený olej. Podáváme s bramborem.


Alergino

19. 01. 2010, Recept navštíven: 3308x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom chutne pripravený pangasius, aj ked u mna nie je velmi oblúbený

09. 12. 2016, 21:51

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom chutne pripravene rybie fiel

31. 12. 2016, 21:31

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rybie file z pangasia velmi dobre

19. 02. 2017, 19:45

Přidat komentář

Facebook komentáře