Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rybí karbanátek s mátovou omáčkou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 45min
Nutriční hodnoty
2216 kalorií 6.0g cukrů 196.0g tuků 78.0g bílkovin

Příprava

Filé semeleme a promícháme s mletým masem. Přidáme veku, kterou jsme namočili v mléce, vejce, sůl, pepř a promícháme. Z připravené směsi tvarujeme karbanátky, jež na oleji opečeme z obou stran dozlatova. Majonézu rozmícháme s Rama Crémefine, prolisovaným česnekem a sekanou mátou. Servírujeme každé zvlášť.


Přidat na Pinterest
Jana Langrová

01. 06. 2012, Recept navštíven: 1327x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře