Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rybí karbanátek s mátovou omáčkou

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 45min , porce

2216 kalorií, 6.0g cukrů, 196.0g tuků, 78.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Filé semeleme a promícháme s mletým masem. Přidáme veku, kterou jsme namočili v mléce, vejce, sůl, pepř a promícháme. Z připravené směsi tvarujeme karbanátky, jež na oleji opečeme z obou stran dozlatova. Majonézu rozmícháme s Rama Crémefine, prolisovaným česnekem a sekanou mátou. Servírujeme každé zvlášť.

Jana Langrová

01. 06. 2012, Recept navštíven: 1227x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

Tresky nasekáme, okořeníme, posolíme, přidáme rozškvařenou na kostičky nakrájenou slaninu, nadrobno nakráje...

Rybí karbanátky se sýrem

Rybí karbanátky se sýrem

Rybí maso uvaříme a nasekáme najemno, smícháme v míse s houskou, kterou jsme namočili v mléce a pak vymačka...

Rybí karbanátek s mátovou omáčkou

Rybí karbanátek s mátovou omáčkou

Filé semeleme a promícháme s mletým masem. Přidáme veku, kterou jsme namočili v mléce, vejce, sůl, pepř a p...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rybí karbanátek s mátovou omáčkou Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře