Rybí karbanátek s mátovou omáčkou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
25min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

2216 kalorií
6.0g cukrů
196.0g tuků
78.0g bílkovin


Příprava

Filé semeleme a promícháme s mletým masem. Přidáme veku, kterou jsme namočili v mléce, vejce, sůl, pepř a promícháme. Z připravené směsi tvarujeme karbanátky, jež na oleji opečeme z obou stran dozlatova. Majonézu rozmícháme s Rama Crémefine, prolisovaným česnekem a sekanou mátou. Servírujeme každé zvlášť.

přidejte na:
Jana Langrová

01. 06. 2012

Další recepty


Přidat recenzi