Rybí pánev s liškami
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
30min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
868
kalorií
0.0g
cukrů
38.0g
tuků
128.0g
bílkovin
Příprava
Šalotky oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Lišky očistíme. Rajčata spaříme vroucí vodou, zbavíme slupek a semen a nakrájíme na kostičky. Pórek taky nakrájíme na kostičky. Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou. Potom ho osmažíme na oleji a uložíme do tepla. Olej slijeme a na pánvi rozehřejeme máslo, na kterém osmahneme zeleninu a houby. Přilijeme bílé víno a necháme trochu odpařit. Maso vyskládáme na zeleninu na pánvi a necháme trochu ohřát.
Jiřulka01. 02. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: Rajčata používám loupané konzervované, špetku Vegety a šalotku už nedávám
maruskaji 24. 02. 2013, 21:03
© 2024, Railsformers s.r.o.