Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rybí pánev s liškami

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 25min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 55min , porce

868 kalorií, 0.0g cukrů, 38.0g tuků, 128.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Šalotky oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Lišky očistíme. Rajčata spaříme vroucí vodou, zbavíme slupek a semen a nakrájíme na kostičky. Pórek taky nakrájíme na kostičky. Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou. Potom ho osmažíme na oleji a uložíme do tepla. Olej slijeme a na pánvi rozehřejeme máslo, na kterém osmahneme zeleninu a houby. Přilijeme bílé víno a necháme trochu odpařit. Maso vyskládáme na zeleninu na pánvi a necháme trochu ohřát.

Jiřulka

01. 02. 2010, Recept navštíven: 2185x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rybí pánev s liškami

Rybí pánev s liškami

Šalotky oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Lišky očistíme. Rajčata spaříme vroucí vodou, zbavíme slup...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rybí pánev s liškami Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Prima kombince lišek a ryby. Občas dělávám. Rajčata používám loupané konzervované, přidávám místo soli špetku Vegety a šalotku už nedávám.
Přidané ingredience: Rajčata používám loupané konzervované, špetku Vegety a šalotku už nedávám

24. 02. 2013, 20:03

Přidat komentář
Angel 666
Použila jsem mořskou štiku v kostkách, rajčata jsem neloupala a rozkrájela celá, semínka a slupky nám nevadí, lišky jsem měla mražené. Je to dobrá kombinace rybího masa, zeleniny a hub. Jen možná příště vyměním víno za trochu vývaru a nakonec bych ještě přilila kapku smetany. Víno jídlu dodalo dost nahořklou chuť. Každopádně díky za recept, v létě, až budou čerstvé lišky a domácí vyzrálá rajčata si rybí pánev určitě zopakujeme. Přidávám pár foteček.

Angel 666 17. 03. 2010, 17:45

Thumb
Delal jsem tento pokrm dle receptu - z rozmrazenych lisek - na masle - HNUS :(

Vilik 16. 06. 2010, 13:15

Facebook komentáře