Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rybí pánev s liškami

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 55min
Nutriční hodnoty
868 kalorií 0.0g cukrů 38.0g tuků 128.0g bílkovin

Příprava

Šalotky oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Lišky očistíme. Rajčata spaříme vroucí vodou, zbavíme slupek a semen a nakrájíme na kostičky. Pórek taky nakrájíme na kostičky. Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou. Potom ho osmažíme na oleji a uložíme do tepla. Olej slijeme a na pánvi rozehřejeme máslo, na kterém osmahneme zeleninu a houby. Přilijeme bílé víno a necháme trochu odpařit. Maso vyskládáme na zeleninu na pánvi a necháme trochu ohřát.


Přidat na Pinterest
Jiřulka

01. 02. 2010, Recept navštíven: 2257x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Prima kombince lišek a ryby. Občas dělávám. Rajčata používám loupané konzervované, přidávám místo soli špetku Vegety a šalotku už nedávám.
Přidané ingredience: Rajčata používám loupané konzervované, špetku Vegety a šalotku už nedávám

24. 02. 2013, 20:03

Přidat komentář
Angel 666
Použila jsem mořskou štiku v kostkách, rajčata jsem neloupala a rozkrájela celá, semínka a slupky nám nevadí, lišky jsem měla mražené. Je to dobrá kombinace rybího masa, zeleniny a hub. Jen možná příště vyměním víno za trochu vývaru a nakonec bych ještě přilila kapku smetany. Víno jídlu dodalo dost nahořklou chuť. Každopádně díky za recept, v létě, až budou čerstvé lišky a domácí vyzrálá rajčata si rybí pánev určitě zopakujeme. Přidávám pár foteček.

Angel 666 17. 03. 2010, 17:45

Thumb
Delal jsem tento pokrm dle receptu - z rozmrazenych lisek - na masle - HNUS :(

Vilik 16. 06. 2010, 13:15

Facebook komentáře