Rybí pánev s liškami

Obtížnost

Čas přípravy

25min
Čas vaření
30min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

868 kalorií
0.0g cukrů
38.0g tuků
128.0g bílkovin


Příprava

Šalotky oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Lišky očistíme. Rajčata spaříme vroucí vodou, zbavíme slupek a semen a nakrájíme na kostičky. Pórek taky nakrájíme na kostičky. Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou. Potom ho osmažíme na oleji a uložíme do tepla. Olej slijeme a na pánvi rozehřejeme máslo, na kterém osmahneme zeleninu a houby. Přilijeme bílé víno a necháme trochu odpařit. Maso vyskládáme na zeleninu na pánvi a necháme trochu ohřát.

přidejte na:
Jiřulka

01. 02. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Prima kombince lišek a ryby. Občas dělávám. Rajčata používám loupané konzervované, přidávám místo soli špetku Vegety a šalotku už nedávám.
Přidané ingredience: Rajčata používám loupané konzervované, špetku Vegety a šalotku už nedávám

24. 02. 2013, 20:03

Chybí obrázek
chutne pripravené

25. 04. 2018, 10:55

Chybí obrázek
vyskúšaný recept, chutilo

03. 04. 2019, 20:00

Přidat komentář
Chybí obrázek
Použila jsem mořskou štiku v kostkách, rajčata jsem neloupala a rozkrájela celá, semínka a slupky nám nevadí, lišky jsem měla mražené. Je to dobrá kombinace rybího masa, zeleniny a hub. Jen možná příště vyměním víno za trochu vývaru a nakonec bych ještě přilila kapku smetany. Víno jídlu dodalo dost nahořklou chuť. Každopádně díky za recept, v létě, až budou čerstvé lišky a domácí vyzrálá rajčata si rybí pánev určitě zopakujeme. Přidávám pár foteček.

Angel 666 17. 03. 2010, 17:45

Chybí obrázek
Delal jsem tento pokrm dle receptu - z rozmrazenych lisek - na masle - HNUS :(

Vilik 16. 06. 2010, 13:15

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.