Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rybí špíz

Rybí špíz
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 45min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 15min , porce

1092 kalorií, 0.0g cukrů, 79.0g tuků, 91.0g bílkovin

Příprava

Rybí maso nakrájíme na kostky, osolíme, zakapeme citrónovou šťávou, poprášíme mletou sladkou paprikou a necháme odležet. Poté na jehly střídavě napichujeme rybí maso, plátek anglické slaniny, na kolečka nakrájená rajčata, na kolečka nakrájenou cibuli, rybí maso, anglickou slaninu, rajčata, cibuli atd. Poté potřeme olejem, dáme do pekáčku, přidáme olivový olej a pečeme při 160 °C, cca 30 minut. Podáváme s brambory.

Beruska64

28. 11. 2009, Recept navštíven: 2827x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rybí špíz

Rybí špíz

Rybí maso nakrájíme na kostky, osolíme, zakapeme citrónovou šťávou, poprášíme mletou sladkou paprikou a nec...

Rybí špíz s brokolicí

Rybí špíz s brokolicí

Brambory oloupeme, nakrájíme na malé kousky, opláchneme a dáme do hrnce s vodou společně s očištěným a na m...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rybí špíz Link-arrow
Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
rybí špíz děláváme podobně, rybu nakládáme také do olivového oleje , ale přidáváme ještě koření na ryby
Přidané ingredience: koření na ryby

23. 11. 2014, 09:26

Přidat komentář

Facebook komentáře