Rybí špíz
Obtížnost
Čas přípravy
45min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
1092
kalorií
0.0g
cukrů
79.0g
tuků
91.0g
bílkovin
Příprava
Rybí maso nakrájíme na kostky, osolíme, zakapeme citrónovou šťávou, poprášíme mletou sladkou paprikou a necháme odležet. Poté na jehly střídavě napichujeme rybí maso, plátek anglické slaniny, na kolečka nakrájená rajčata, na kolečka nakrájenou cibuli, rybí maso, anglickou slaninu, rajčata, cibuli atd. Poté potřeme olejem, dáme do pekáčku, přidáme olivový olej a pečeme při 160 °C, cca 30 minut. Podáváme s brambory.
Beruska6428. 11. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.