Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rybízový kynutý koláč

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 0min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 1h 20min , porce

3138 kalorií, 10.0g cukrů, 81.0g tuků, 72.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Z vlažného mlieka, trochy kryštálového cukru a droždia pripravíme kvások. Múku preosejeme, zmiešame so štipkou soli, rozpusteným maslom, rozšľahaným vajcom a kváskom a vypracujeme hladké, vláčne cesto. Prikryjeme ho a necháme nakysnúť.
Medzitým ríbezle umyjeme a osušíme. Hrubú múku zmiešame s práškovým cukrom a Herou na posýpku.
Väčší plech vymastíme tukom, cesto vyvaľkáme, preložíme do plechu, kraje potrieme maslom, na cesto rozložíme ríbezle a posypeme ich pripravenou posýpkou.
Plech vložíme do vyhriatej rúry na 20 minút. Koláč necháme vychladnúť a posypeme práškovým cukrom.

uschi3

18. 04. 2010, Recept navštíven: 3829x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rybízový  kynutý koláč

Rybízový kynutý koláč

Z vlažného mlieka, trochy kryštálového cukru a droždia pripravíme kvások. Múku preosejeme, zmiešame so štip...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rybízový kynutý koláč Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Thumb
Je skoro půl noc, teď jsme dopekla tuto buchtu a ujídám a ujídám, že na snídani nezbude, asi jsme nikdy nic lepšího neupekla a to já peču pořád, luxus a moc děkuju za recept!

Věra Olomouc 11. 07. 2011, 23:22

Facebook komentáře