Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rychlá houbová polévka

Rychlá houbová polévka
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

720 kalorií, 0.0g cukrů, 55.0g tuků, 22.0g bílkovin

Příprava

Na drobno nakrájenou cibuli s kmínem zpěníme na másle, přidáme očištěné, oprané, na plátky nakrájené houby a podusíme. Přisypeme mouku, osmahneme a zředíme vodou. Polévku povaříme, vmícháme vejce, osolíme dle potřeby a před podáváním ozdobíme na drobno pokrájenou pažitkou.

planeta

20. 02. 2014, Recept navštíven: 1633x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rychlá houbová polévka

Rychlá houbová polévka

Na drobno nakrájenou cibuli s kmínem zpěníme na másle, přidáme očištěné, oprané, na plátky nakrájené houby ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rychlá houbová polévka Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná hubovka

26. 09. 2015, 18:44

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrá a rychla polievka

28. 10. 2015, 11:41

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuca polievka

07. 03. 2016, 20:12

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá chutná polievka

15. 06. 2016, 12:23

Přidat komentář
Marcela Vildmanová
rychlou polévku houbovou, hříbkovou nebo liškovou, můžeme zkusit uvařit s Knorrem, obzvláště, když zatím hub moc není, jsou moc dobré a hlavně opravdu rychle hotové, mohu jen doporučit jako náhrada za konzumaci polévky z čerstvých hub

Marcela Vildmanová 10. 09. 2015, 16:05

Facebook komentáře