Rýžové placky se sladkokyselou omáčkou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
1716
kalorií
0.0g
cukrů
122.0g
tuků
26.0g
bílkovin
Příprava
Rýži si uvaříme den dopředu.
K vychlazené rýži přidáme vejce a rozpuštěné ale studené máslo.
Mrkev oloupeme a nastrouháme nahrubo a přidáme ji k rýži spolu s mletým zázvorem. Ochutíme utřeným česnekem a sójovou omáčkou a dobře promícháme.
Na pánvi rozpálíme olej, lžičkou naneseme hromádku rýžové směsi, rozplácneme na placku a smažíme dozlatova z obou stran.
Podáváme s nasekanou jarní cibulkou a sladkokyselou omáčkou.
Tip k receptu
Použít můžeme rýži, která nám zbyla od nějakého jiného obědu.
sonizna20. 01. 2016
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.