Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rýžové placky se sladkokyselou omáčkou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
1716 kalorií 0.0g cukrů 122.0g tuků 26.0g bílkovin

Příprava

Rýži si uvaříme den dopředu.
K vychlazené rýži přidáme vejce a rozpuštěné ale studené máslo.
Mrkev oloupeme a nastrouháme nahrubo a přidáme ji k rýži spolu s mletým zázvorem. Ochutíme utřeným česnekem a sójovou omáčkou a dobře promícháme.
Na pánvi rozpálíme olej, lžičkou naneseme hromádku rýžové směsi, rozplácneme na placku a smažíme dozlatova z obou stran.
Podáváme s nasekanou jarní cibulkou a sladkokyselou omáčkou.

Bulb Tip k receptu

Použít můžeme rýži, která nám zbyla od nějakého jiného obědu.


Přidat na Pinterest
sonizna

20. 01. 2016, Recept navštíven: 676x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané ale velmi to nechutnalo

20. 01. 2016, 10:28

Přidat komentář

Facebook komentáře