Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Sacher bábovka

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
584 kalorií 2.0g cukrů 33.0g tuků 19.0g bílkovin

Příprava

V míse dobře utřeme změklé máslo s cukrem, vanilkovým cukrem, žloutky a rumem. Pak přidáme střídavě mouku, smíchanou s práškem do pečiva a mléko. Dobře prošleháme, do těsta vmícháme kakao a nakonec přidáme tuhý sníh z bílků.
Těsto dáme do formy na bábovku, kterou jsme předem vymazali máslem a vysypali moukou. Vložíme do trouby, předehřáté na 200 °C a pečeme asi 45 minut.
Hotovou bábovku vyklopíme z formy, necháme dobře vychladnout a poté polijeme čokoládovou polevou. Mandle oloupeme a nakrájíme na nudličky, které posypeme na polevu.


Přidat na Pinterest
Angel 666

15. 11. 2009, Recept navštíven: 3702x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
niet co pokazit na bábovke

14. 01. 2016, 10:23

Přidat komentář

Facebook komentáře