Salát s olivami a parmskou šunkou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
0min
Celkový čas
10min
Porce
Nutriční hodnoty
1404
kalorií
2.0g
cukrů
108.0g
tuků
96.0g
bílkovin
Příprava
Vejce uvaříme natvrdo a necháme vystydnout.
Šunku nakrájíme na velmi tenké plátky a rozdělíme je na 4 talíře. Posypeme je přepůlenými olivami a hoblinkami pecorina, přidáme na čtvrty nakrájené vejce.
V míse smícháme rukolu a salátové listy zalijeme zálivkou z oleje a citrónové šťávy a přidáme to na talíře.
Osolíme a opepříme – nejlépe hrubozrnnou solí a čerstvě mletým pepřem.
Podáváme s čerstvou bagetkou.
Tip k receptu
Použít můžeme i mix salátových listů.
sonizna25. 01. 2016
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.