Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Salát s olivami a parmskou šunkou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 10min
Nutriční hodnoty
1404 kalorií 2.0g cukrů 108.0g tuků 96.0g bílkovin

Příprava

Vejce uvaříme natvrdo a necháme vystydnout.
Šunku nakrájíme na velmi tenké plátky a rozdělíme je na 4 talíře. Posypeme je přepůlenými olivami a hoblinkami pecorina, přidáme na čtvrty nakrájené vejce.
V míse smícháme rukolu a salátové listy zalijeme zálivkou z oleje a citrónové šťávy a přidáme to na talíře.
Osolíme a opepříme – nejlépe hrubozrnnou solí a čerstvě mletým pepřem.
Podáváme s čerstvou bagetkou.

Bulb Tip k receptu

Použít můžeme i mix salátových listů.


Přidat na Pinterest
sonizna

25. 01. 2016, Recept navštíven: 915x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný šalát, davam aj iný variant šunky

26. 01. 2016, 10:05

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutovo vyborný šalát

28. 01. 2016, 14:40

Přidat komentář

Facebook komentáře