Salát z dušeného rybího filé
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
10min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
156
kalorií
0.0g
cukrů
1.0g
tuků
25.0g
bílkovin
Příprava
Koupíme-li si balíček rybího filé a část z něho usmažíme nebo jinak upravíme, zbydou nám obvykle různé kousky. Ty chvíli podusíme nebo povaříme a potom je na drobno nasekáme. Uvařený celer nakrájíme na kostičky, stejně tak oloupeme jablko a sladkokyselou okurku. Vše lehce promícháme s tatarkou, ochutíme solí, cukrem a citronovou šťávou. Salát dáme vychladit a podáváme s rohlíkem, obložený hlávkovým salátem.
jessynka02. 04. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.