Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Sarma

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 2h 0min
Celkový čas: 2h 40min , porce

864 kalorií, 0.0g cukrů, 50.0g tuků, 105.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Rozebereme listy a spaříme je vodou. Maso opláchneme pod vodou a smícháme s nevařenou rýží a nakrájenou cibulí osolíme a opepříme. Velké listy rozdělíme na půl a zbavíme silného kmene. I středním listům odříznu trochu ten hrbolek kmene. List naplním malým množstvím masa a bud složím obě dvě strany dovnitř a pak zamotám od kořene do špice nebo rovnou začnu motat od kořene a pak volné okraje prstem zacpu dovnitř smotku. Naskládám do vysokého hrnce těsně vedle sebe. Zaliji vodou a dáme máslo s ajvarem a masox. Na velmi mírném ohni vaříme minimálně 2 hodiny. Klidně i 3-4 hodiny.

katka16031

26. 11. 2009, Recept navštíven: 1996x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Sarma

Sarma

Rozebereme listy a spaříme je vodou. Maso opláchneme pod vodou a smícháme s nevařenou rýží a nakrájenou cib...

Zobrazit všechny podobné recepty k Sarma Link-arrow

Přidat recenzi
Sonia005
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Místo protlaku jsem dělala masové balíčky na domácím zelí a bylo to moc dobré. Jen na můj vkus je to maso uvnitř dost suché a tuhé, nevím jestli jsem nedělala něco špatně. Jinak jsem do zelí přidala ke konci osmažené kostičky anglické slaniny a byla to fakt lahůdka.
Přidané ingredience: anglická slanina

01. 12. 2012, 14:31

Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Co tam proboha dělá masox???

220v 25. 03. 2016, 23:19

Přidat komentář

Facebook komentáře