Slezské vepřové na pivu

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

1068 kalorií
0.0g cukrů
20.0g tuků
132.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na nudličky. Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přihodíme maso, osolíme, opepříme a za stálého míchání orestujeme.
Přidáme lečo (lze použít i syrovou směs rajčat a paprik), žampiony nakrájené na klínky, nadrobno pokrájené papričky, zaprášíme paprikou a podlijeme pivem.
Když je maso poloměkké, vmícháme ke směsi hrášek a vše dodusíme doměkka.
Podle potřeby podléváme vodou tak, aby na konci dušení zbylo trochu zahoustlé šťávy. Pokrm pak není nutné zahušťovat.
Podáváme nejlépe s knedlíkem.

přidejte na:
Angel 666

30. 12. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
recept s dobrými surovinami, velmi chutný

majka 17. 04. 2016, 19:01

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo výborný recept

Svetlana 14. 08. 2017, 21:10

Přidat komentář