Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Slezské vepřové na pivu

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 5min , porce

1068 kalorií, 0.0g cukrů, 20.0g tuků, 132.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Maso nakrájíme na nudličky. Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přihodíme maso, osolíme, opepříme a za stálého míchání orestujeme.
Přidáme lečo (lze použít i syrovou směs rajčat a paprik), žampiony nakrájené na klínky, nadrobno pokrájené papričky, zaprášíme paprikou a podlijeme pivem.
Když je maso poloměkké, vmícháme ke směsi hrášek a vše dodusíme doměkka.
Podle potřeby podléváme vodou tak, aby na konci dušení zbylo trochu zahoustlé šťávy. Pokrm pak není nutné zahušťovat.
Podáváme nejlépe s knedlíkem.

Angel 666

30. 12. 2011, Recept navštíven: 2406x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Slezské vepřové na pivu

Slezské vepřové na pivu

Maso nakrájíme na nudličky. Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přihodíme maso, osolíme, opepřím...

Zobrazit všechny podobné recepty k Slezské vepřové na pivu Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept s dobrými surovinami, velmi chutný

17. 04. 2016, 19:01

Přidat komentář

Facebook komentáře