Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Slezské vepřové na pivu

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 5min
Nutriční hodnoty
1068 kalorií 0.0g cukrů 20.0g tuků 132.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na nudličky. Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přihodíme maso, osolíme, opepříme a za stálého míchání orestujeme.
Přidáme lečo (lze použít i syrovou směs rajčat a paprik), žampiony nakrájené na klínky, nadrobno pokrájené papričky, zaprášíme paprikou a podlijeme pivem.
Když je maso poloměkké, vmícháme ke směsi hrášek a vše dodusíme doměkka.
Podle potřeby podléváme vodou tak, aby na konci dušení zbylo trochu zahoustlé šťávy. Pokrm pak není nutné zahušťovat.
Podáváme nejlépe s knedlíkem.


Přidat na Pinterest
Angel 666

30. 12. 2011, Recept navštíven: 2616x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept s dobrými surovinami, velmi chutný

17. 04. 2016, 19:01

Přidat komentář

Facebook komentáře