Slezské vepřové na pivu
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
1068
kalorií
0.0g
cukrů
20.0g
tuků
132.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na nudličky. Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přihodíme maso, osolíme, opepříme a za stálého míchání orestujeme.
Přidáme lečo (lze použít i syrovou směs rajčat a paprik), žampiony nakrájené na klínky, nadrobno pokrájené papričky, zaprášíme paprikou a podlijeme pivem.
Když je maso poloměkké, vmícháme ke směsi hrášek a vše dodusíme doměkka.
Podle potřeby podléváme vodou tak, aby na konci dušení zbylo trochu zahoustlé šťávy. Pokrm pak není nutné zahušťovat.
Podáváme nejlépe s knedlíkem.
30. 12. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.