Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Slunečnicový chléb se sýrem z domácí pekárny

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 15min
Nutriční hodnoty
2658 kalorií 12.0g cukrů 46.0g tuků 105.0g bílkovin

Příprava

Do pekárny nalijeme 4 dcl vlažné vody a olej. Přidáme sůl, kmín, oregáno a lněné semínka. Nasypeme mouku, cukr a přidáme půlku droždí (pokud máme sušené, tak dvě lžičky).
Zapneme program 1 (basic) a ve chvíli, kdy časovač ukazuje 2:17, přidáme do těsta na kostky nakrájený eidam a slunečnicová semínka (ne dřív, jinak nám je pekárna rozemele).
Chceme-li větší a křupavější kůrku, po ukončení programu 1 ještě spustíme na půl hodiny program 12 (bake).

Bulb Tip k receptu

Nejlepší je s čerstvým studeným máslem a pažitkou či s jakoukoliv domácí pomazánkou.


Přidat na Pinterest
myrna

05. 01. 2012, Recept navštíven: 2444x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre na vyskúšanie

16. 04. 2016, 18:03

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
slnečnicový chlieb je jedinečný a chutný

11. 03. 2017, 20:36

Přidat komentář

Facebook komentáře