Slunečnicový chléb se sýrem z domácí pekárny

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
0min

Celkový čas

15min

Porce


Nutriční hodnoty

2658 kalorií
12.0g cukrů
46.0g tuků
105.0g bílkovin


Příprava

Do pekárny nalijeme 4 dcl vlažné vody a olej. Přidáme sůl, kmín, oregáno a lněné semínka. Nasypeme mouku, cukr a přidáme půlku droždí (pokud máme sušené, tak dvě lžičky).
Zapneme program 1 (basic) a ve chvíli, kdy časovač ukazuje 2:17, přidáme do těsta na kostky nakrájený eidam a slunečnicová semínka (ne dřív, jinak nám je pekárna rozemele).
Chceme-li větší a křupavější kůrku, po ukončení programu 1 ještě spustíme na půl hodiny program 12 (bake).

Tip k receptu

Nejlepší je s čerstvým studeným máslem a pažitkou či s jakoukoliv domácí pomazánkou.

přidejte na:
myrna

05. 01. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobre na vyskúšanie
katka16031 16. 04. 2016, 20:03
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
slnečnicový chlieb je jedinečný a chutný
majka 11. 03. 2017, 21:36
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Perfektní chleba
p.stamatova88 27. 01. 2018, 10:14