Směs do salátu

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 0min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

2h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1285 kalorií
60.0g cukrů
0.0g tuků
25.0g bílkovin


Příprava

Očištěnou zeleninu nakrájíme na kostičky nebo nudličky a uvaříme doměkka. Naplníme ji do sklenic, zalijeme nálevem a sterilujeme 20 minut na 80°C. Zeleninu používáme do bramborového salátu, vlašského salátu, pod maso nebo jako přílohu.
Nálev: Svaříme vodu, cukr, sůl, ocet a kuličky pepře. Zeleninu zaléváme chladným nálevem bez kuliček pepře.

přidejte na:
Hloušková

19. 11. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobre

hanka 17. 01. 2017, 20:21

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšané, dobré

dušanka 26. 08. 2017, 18:34

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zmes je dobre použiteľná

palino 24. 01. 2019, 18:46

Přidat komentář