Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Směs do salátu

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 2h 0min
Nutriční hodnoty
1285 kalorií 60.0g cukrů 0.0g tuků 25.0g bílkovin

Příprava

Očištěnou zeleninu nakrájíme na kostičky nebo nudličky a uvaříme doměkka. Naplníme ji do sklenic, zalijeme nálevem a sterilujeme 20 minut na 80°C. Zeleninu používáme do bramborového salátu, vlašského salátu, pod maso nebo jako přílohu.
Nálev: Svaříme vodu, cukr, sůl, ocet a kuličky pepře. Zeleninu zaléváme chladným nálevem bez kuliček pepře.


Přidat na Pinterest
Hloušková

19. 11. 2010, Recept navštíven: 1388x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre

17. 01. 2017, 20:21

Přidat komentář

Facebook komentáře