Směs do salátu

Obtížnost

Čas přípravy

1h 0min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

2h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1285 kalorií
60.0g cukrů
0.0g tuků
25.0g bílkovin


Příprava

Očištěnou zeleninu nakrájíme na kostičky nebo nudličky a uvaříme doměkka. Naplníme ji do sklenic, zalijeme nálevem a sterilujeme 20 minut na 80°C. Zeleninu používáme do bramborového salátu, vlašského salátu, pod maso nebo jako přílohu.
Nálev: Svaříme vodu, cukr, sůl, ocet a kuličky pepře. Zeleninu zaléváme chladným nálevem bez kuliček pepře.

přidejte na:
Chybí obrázek

19. 11. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
velmi dobre

17. 01. 2017, 20:21

Chybí obrázek
vyskúšané, dobré

26. 08. 2017, 18:34

Chybí obrázek
zmes je dobre použiteľná

24. 01. 2019, 18:46

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.