Chybějící obrázek

Šólet - tradiční židovské jídlo na sobotní oběd

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1dní 0h 0min
Čas vaření
2h 0min

Celkový čas

1dní 2h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

3912 kalorií
0.0g cukrů
14.0g tuků
163.0g bílkovin


Příprava

Deň vopred namočíme do väčšieho množstva vody prebratú a umytú fazuľu. Na druhý deň ju uvaríme do mäkka. V druhom hrnci zas uvaríme krúpy. Osobitne uvaríme mäso skoro do mäkka. Na masti opražíme jemne posekanú cibuľu, cesnak utretý so soľou, pridáme krúpy, fazuľu, osolíme, okoreníme, pridáme vývar z mäsa a premiešame. Údené mäso pokrájame na porcie. Dáme do hlineného pekáča alebo do nádoby z jenského skla, vymastenej husacou masťou, a zapekáme v rúre.

Tip k receptu

Pečie sa cca 80 minút. Ako prílohu podávame maces.

přidejte na:
Jozef

07. 08. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšam
palino 20. 09. 2016, 23:29
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je to dobre
dušanka 24. 10. 2016, 11:31
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom dobré jedenie
Svetlana 16. 11. 2019, 21:19