Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Šólet - tradiční židovské jídlo na sobotní oběd

Šólet - tradiční židovské jídlo na sobotní oběd

Obtížnost Čas přípravy
1dní 0h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 0min 1dní 2h 0min
Nutriční hodnoty
3912 kalorií 0.0g cukrů 14.0g tuků 163.0g bílkovin

Příprava

Deň vopred namočíme do väčšieho množstva vody prebratú a umytú fazuľu. Na druhý deň ju uvaríme do mäkka. V druhom hrnci zas uvaríme krúpy. Osobitne uvaríme mäso skoro do mäkka. Na masti opražíme jemne posekanú cibuľu, cesnak utretý so soľou, pridáme krúpy, fazuľu, osolíme, okoreníme, pridáme vývar z mäsa a premiešame. Údené mäso pokrájame na porcie. Dáme do hlineného pekáča alebo do nádoby z jenského skla, vymastenej husacou masťou, a zapekáme v rúre.

Bulb Tip k receptu

Pečie sa cca 80 minút. Ako prílohu podávame maces.


Jozef

07. 08. 2010, Recept navštíven: 6609x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

20. 09. 2016, 21:29

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to dobre

24. 10. 2016, 09:31

Přidat komentář

Facebook komentáře