Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Špaldový chleba

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 10min
Nutriční hodnoty
2016 kalorií 15.0g cukrů 28.0g tuků 62.0g bílkovin

Příprava

Všechny ingredience smícháme do hustého těsta. Z těsta vytvoříme bochánek a dáme na olejem vymazaný plech. Pečeme asi 50 minut.

Bulb Tip k receptu

Těsto můžeme vložit i do dortové formy.


Přidat na Pinterest
katka16031

08. 12. 2009, Recept navštíven: 4574x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chlieb som piekla v pekarni a velmi sa vydaril

02. 01. 2017, 19:25

Přidat komentář
Hloušková
Já ho peču v pekárně je to pohodlnější.

Hloušková 28. 06. 2011, 11:38

Facebook komentáře