Srbská hovězí pečeně
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
1580
kalorií
0.0g
cukrů
83.0g
tuků
154.0g
bílkovin
Příprava
Hovädziu roštenku naklepeme, prešpikujeme slaninou a z oboch strán na oleji sprudka opečieme.
Opečené mäso preložíme do pekáča, posolíme, okoreníme a potrieme rozotretým cesnakom.
V oleji z opekania upražíme cibuľu pokrájanú na drobno, pridáme mletú papriku a mäso, prikryjeme v rúre pomaly pečieme. Ak treba, dolejeme horúcu vodu, ktorou sme vyplachli panvicu.
Ku koncu pečenia pridáme lečo, prehrejeme, pridáme rozhabarkovanú kyslú smotanu a dopečieme.
Tip k receptu
Podávame s knedľou alebo s varenými zemiakmi.
Jozef07. 10. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.