Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Srbská hovězí pečeně

Srbská hovězí pečeně

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 10min
Nutriční hodnoty
1580 kalorií 0.0g cukrů 83.0g tuků 154.0g bílkovin

Příprava

Hovädziu roštenku naklepeme, prešpikujeme slaninou a z oboch strán na oleji sprudka opečieme.
Opečené mäso preložíme do pekáča, posolíme, okoreníme a potrieme rozotretým cesnakom.

V oleji z opekania upražíme cibuľu pokrájanú na drobno, pridáme mletú papriku a mäso, prikryjeme v rúre pomaly pečieme. Ak treba, dolejeme horúcu vodu, ktorou sme vyplachli panvicu.
Ku koncu pečenia pridáme lečo, prehrejeme, pridáme rozhabarkovanú kyslú smotanu a dopečieme.

Bulb Tip k receptu

Podávame s knedľou alebo s varenými zemiakmi.


Jozef

07. 10. 2010, Recept navštíven: 4403x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné

29. 12. 2015, 17:48

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

13. 05. 2016, 09:16

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jedlo je chuťovo dobré

11. 09. 2017, 20:00

Přidat komentář

Facebook komentáře