Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Srnčí játra

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 1h 20min
Nutriční hodnoty
1596 kalorií 0.0g cukrů 45.0g tuků 130.0g bílkovin

Příprava

Pečeň opláchneme, odblaníme a ponoríme na 60 minut do mlieka. Potom ju vyberieme, opláchneme, pokrájame na plátky, prešpikujeme slaninou a potrieme cesnakom. Dáme ju dusiť na do ružova opraženú cibuľku. Mäkkú pečeň vyberieme, šťavu zahustíme troškou múky, podľa chuti pridáme víno, posolíme a necháme zovrieť. Pečeň vložíme naspäť do omáčky a ihneď podávame.

Bulb Tip k receptu

Ako prílohu podávame ryžu, zemiaky alebo chlieb.
Rovnako môžeme pripraviť pečeň zajačiu, danielu alebo z čiernej zveri.


Přidat na Pinterest
Jozef

22. 11. 2011, Recept navštíven: 4480x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
len zohnat srncie jatra

11. 11. 2015, 10:39

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept super

18. 08. 2016, 20:41

Přidat komentář

Facebook komentáře