Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Srnčí játra

Srnčí játra

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 1h 20min
Nutriční hodnoty
1596 kalorií 0.0g cukrů 45.0g tuků 130.0g bílkovin

Příprava

Pečeň opláchneme, odblaníme a ponoríme na 60 minut do mlieka. Potom ju vyberieme, opláchneme, pokrájame na plátky, prešpikujeme slaninou a potrieme cesnakom. Dáme ju dusiť na do ružova opraženú cibuľku. Mäkkú pečeň vyberieme, šťavu zahustíme troškou múky, podľa chuti pridáme víno, posolíme a necháme zovrieť. Pečeň vložíme naspäť do omáčky a ihneď podávame.

Bulb Tip k receptu

Ako prílohu podávame ryžu, zemiaky alebo chlieb.
Rovnako môžeme pripraviť pečeň zajačiu, danielu alebo z čiernej zveri.


Jozef

22. 11. 2011, Recept navštíven: 4284x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
len zohnat srncie jatra

11. 11. 2015, 10:39

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept super

18. 08. 2016, 20:41

Přidat komentář

Facebook komentáře