Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Srnčí kýta na višních

Srnčí kýta na višních
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 1h 30min
Celkový čas: 1h 45min , porce

576 kalorií, 1.0g cukrů, 41.0g tuků, 18.0g bílkovin

Příprava

Maso odblaníme a prošpikujeme nudličkami slaniny, které jsme namočili do pepře. Zbylou slaninu nakrájíme, s máslem ji vložíme do hrnce a krátce opražíme. Přidáme i maso a prudce opražíme ze všech stran. Podlijeme vínem, přimícháme kečup, sůl, pepř a dusíme téměř doměkka. Potom přidáme vypeckované višně a dodusíme.
Hotové maso nakrájíme na plátky, přelijeme višňovou šťávou.

uschi3

06. 06. 2010, Recept navštíven: 1969x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Srnčí kýta na višních

Srnčí kýta na višních

Maso odblaníme a prošpikujeme nudličkami slaniny, které jsme namočili do pepře. Zbylou slaninu nakrájíme, s...

Srnčí kýta na víně se žampióny

Srnčí kýta na víně se žampióny

Odblaněnou srnčí kýtu bez kosti osolíme a do masa vetřeme podrcené jalovčinky, necháme odležet alespoň do d...

Zobrazit všechny podobné recepty k Srnčí kýta na višních Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře