Srnčí kýta na višních
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
1h 45min
Porce
Nutriční hodnoty
576
kalorií
1.0g
cukrů
41.0g
tuků
18.0g
bílkovin
Příprava
Maso odblaníme a prošpikujeme nudličkami slaniny, které jsme namočili do pepře. Zbylou slaninu nakrájíme, s máslem ji vložíme do hrnce a krátce opražíme. Přidáme i maso a prudce opražíme ze všech stran. Podlijeme vínem, přimícháme kečup, sůl, pepř a dusíme téměř doměkka. Potom přidáme vypeckované višně a dodusíme.
Hotové maso nakrájíme na plátky, přelijeme višňovou šťávou.
06. 06. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.