Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Srnčí kýta na višních

Srnčí kýta na višních

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 1h 45min
Nutriční hodnoty
576 kalorií 1.0g cukrů 41.0g tuků 18.0g bílkovin

Příprava

Maso odblaníme a prošpikujeme nudličkami slaniny, které jsme namočili do pepře. Zbylou slaninu nakrájíme, s máslem ji vložíme do hrnce a krátce opražíme. Přidáme i maso a prudce opražíme ze všech stran. Podlijeme vínem, přimícháme kečup, sůl, pepř a dusíme téměř doměkka. Potom přidáme vypeckované višně a dodusíme.
Hotové maso nakrájíme na plátky, přelijeme višňovou šťávou.


uschi3

06. 06. 2010, Recept navštíven: 2133x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře