Chybějící obrázek

Srnčí řízky na žampiónech

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

120 kalorií
6.0g cukrů
1.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Srnčie rezne prešpikujeme údenou slaninou, posolíme, okoreníme mletým korením, pomúčime a na rozohriatom oleji rýchlo opečieme.
Opečené rezne vyberieme a na výpeku a masle opražime pokrájané žampiňóny. Pridáme kečup, trochu múky, podlejeme vodou a dusíme. Nakoniec pridáme opečené srnčie rezne a dodusíme.

Tip k receptu

Podávame na krajčekoch opečeného sendviča. Ako prílohu podávame zemiakové lupienky a brusnice.

přidejte na:
Jozef

03. 05. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Srnčí většinou nakládám dopředu , ale recept je bezva.
Přidané ingredience: trochu vína

maruskaji 12. 02. 2013, 11:51

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborný recept

dušanka 18. 08. 2016, 20:43

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
ja tiež srncie maso naložím dopredu, ale vyskúšam aj toto

Svetlana 19. 03. 2017, 19:54

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept je vyborný , len treba na to srnčie mäso

katka16031 26. 06. 2017, 11:35

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vynikajúce rezne

majka 12. 01. 2019, 17:21

Přidat komentář