Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Srnčí řízky na žampiónech

Srnčí řízky na žampiónech

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
120 kalorií 6.0g cukrů 1.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Srnčie rezne prešpikujeme údenou slaninou, posolíme, okoreníme mletým korením, pomúčime a na rozohriatom oleji rýchlo opečieme.
Opečené rezne vyberieme a na výpeku a masle opražime pokrájané žampiňóny. Pridáme kečup, trochu múky, podlejeme vodou a dusíme. Nakoniec pridáme opečené srnčie rezne a dodusíme.

Bulb Tip k receptu

Podávame na krajčekoch opečeného sendviča. Ako prílohu podávame zemiakové lupienky a brusnice.


Jozef

03. 05. 2011, Recept navštíven: 3285x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Srnčí většinou nakládám dopředu , ale recept je bezva.
Přidané ingredience: trochu vína

12. 02. 2013, 11:51

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

18. 08. 2016, 20:43

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ja tiež srncie maso naložím dopredu, ale vyskúšam aj toto

19. 03. 2017, 19:54

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je vyborný , len treba na to srnčie mäso

26. 06. 2017, 11:35

Přidat komentář

Facebook komentáře