Srnčí řízky na žampiónech
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
120
kalorií
6.0g
cukrů
1.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
Srnčie rezne prešpikujeme údenou slaninou, posolíme, okoreníme mletým korením, pomúčime a na rozohriatom oleji rýchlo opečieme.
Opečené rezne vyberieme a na výpeku a masle opražime pokrájané žampiňóny. Pridáme kečup, trochu múky, podlejeme vodou a dusíme. Nakoniec pridáme opečené srnčie rezne a dodusíme.
Tip k receptu
Podávame na krajčekoch opečeného sendviča. Ako prílohu podávame zemiakové lupienky a brusnice.
Jozef03. 05. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: trochu vína
maruskaji 12. 02. 2013, 12:51
© 2024, Railsformers s.r.o.