Chybí obrázek

Srnčí řízky na žampiónech

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

120 kalorií
6.0g cukrů
1.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Srnčie rezne prešpikujeme údenou slaninou, posolíme, okoreníme mletým korením, pomúčime a na rozohriatom oleji rýchlo opečieme.
Opečené rezne vyberieme a na výpeku a masle opražime pokrájané žampiňóny. Pridáme kečup, trochu múky, podlejeme vodou a dusíme. Nakoniec pridáme opečené srnčie rezne a dodusíme.

Tip k receptu

Podávame na krajčekoch opečeného sendviča. Ako prílohu podávame zemiakové lupienky a brusnice.

přidejte na:
Chybí obrázek

03. 05. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Srnčí většinou nakládám dopředu , ale recept je bezva.
Přidané ingredience: trochu vína

12. 02. 2013, 11:51

Chybí obrázek
vyborný recept

18. 08. 2016, 20:43

Chybí obrázek
ja tiež srncie maso naložím dopredu, ale vyskúšam aj toto

19. 03. 2017, 19:54

Chybí obrázek
recept je vyborný , len treba na to srnčie mäso

26. 06. 2017, 11:35

Chybí obrázek
vynikajúce rezne

12. 01. 2019, 17:21

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.