Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Studená buráková polévka s kefírem

Studená buráková polévka s kefírem
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 35min , porce

824 kalorií, 0.0g cukrů, 60.0g tuků, 39.0g bílkovin

Příprava

Vejce vaříme na tvrdo 8 minut, ochladíme a oloupeme. Vyjmeme žloutky, rozmačkáme a spolu s rajčatovou šťávou rozmixujeme v mixéru na jemno. Přidáme kefír a arašídové máslo, vše dobře promícháme. Ochutíme citronovou šťávou, osolíme opepříme, pro ochlazení můžeme přihodit i několik kostek ledu.
Bílky nakrájíme na kostičky. Buráky nasekáme nahrubo a na pánvičce je na středním plameni pražíme, dokud nejsou světle žluté.
Burákovou polévku nalijeme do čtyř talířů, posypeme bílky, praženými buráky, bylinkami (petrželka, pažitka, kopr) a můžeme podávat.

Bulb Tip k receptu

Ještě lepší, ale bohatší na kalorie je polévka se smetanou na místo kefíru.

Alirtecka

04. 12. 2010, Recept navštíven: 1322x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Studená buráková polévka s kefírem

Studená buráková polévka s kefírem

Vejce vaříme na tvrdo 8 minut, ochladíme a oloupeme. Vyjmeme žloutky, rozmačkáme a spolu s rajčatovou šťávo...

Zobrazit všechny podobné recepty k Studená buráková polévka s kefírem Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře