Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Šunkofleky podle tetky Marcely

Šunkofleky podle tetky Marcely
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 0min , porce

2332 kalorií, 13.0g cukrů, 63.0g tuků, 80.0g bílkovin

Příprava

Flíčky uvaříme v mírně osolené vodě dle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat. Poté je ochutíme muškátovým květem a opepříme. Promícháme s uzeným masem, které jsme si nakrájeli na malé kostičky, přidáme 3 lžíce olivového oleje, mléko, urovnáme do olejem vymazaného a strouhankou vysypaného pekáče a v předehřáté troubě necháme zapéct. Když jsou flíčky skoro hotové, zalijeme je rozšlehanými vejci s mlékem a dopečeme dozlatova.

Beruska64

26. 11. 2009, Recept navštíven: 2020x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Tradiční šunkofleky aneb co dům dal

Tradiční šunkofleky aneb co dům dal

Těstoviny dáme do osolené vroucí vody a vaříme 15-20 minut do měkka. Mezitím si na trošce oleje necháme zez...

Šunkofleky podle tetky Marcely

Šunkofleky podle tetky Marcely

Flíčky uvaříme v mírně osolené vodě dle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat. Poté je ochutíme muškáto...

Zobrazit všechny podobné recepty k Šunkofleky podle tetky Marcely Link-arrow

Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Děláme skoro stejně, dobrá rychlovka k večeři nebo na oběd. Nejlepší jsou opravdu s uzeným masem, když nějaké někdy zbyde :)

09. 10. 2012, 23:16

planeta
Restaurant_star
fleky jsou u nás oblíbené, dělávám domácí , na konec přidávám špetku saturejky
Přidané ingredience: saturejka

27. 01. 2014, 10:18

Přidat komentář

Facebook komentáře