Chybějící obrázek

Švédská roštěnka II.

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

2076 kalorií
0.0g cukrů
118.0g tuků
178.0g bílkovin


Příprava

Mäso nakrájame na 6 rezňov, naklepeme, osolíme, okoreníme a z oboch strán opečieme na oleji. Opečené rezne vyberieme a na oleji do zlatista opečieme na koliečka pokrájanú cibuľu. Rezne vložíme späť, pridame sardelovú pastu, podlejeme vodou a prikryté dusíme. Keď su mäkké, vyberieme ich, šťavu zaprášime múkou, povaríme a precedíme na ne. Podávame posypané postrúhaným syrom s ryžou alebo zemiakmi.

přidejte na:
Jozef

20. 06. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
roštenka je dobre pripravená

palino 06. 02. 2018, 20:26

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept na roštenku

dušanka 22. 04. 2019, 13:48

Přidat komentář