Švédská roštěnka II.
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
2076
kalorií
0.0g
cukrů
118.0g
tuků
178.0g
bílkovin
Příprava
Mäso nakrájame na 6 rezňov, naklepeme, osolíme, okoreníme a z oboch strán opečieme na oleji. Opečené rezne vyberieme a na oleji do zlatista opečieme na koliečka pokrájanú cibuľu. Rezne vložíme späť, pridame sardelovú pastu, podlejeme vodou a prikryté dusíme. Keď su mäkké, vyberieme ich, šťavu zaprášime múkou, povaríme a precedíme na ne. Podávame posypané postrúhaným syrom s ryžou alebo zemiakmi.
Jozef20. 06. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.