Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Švédská roštěnka II.

Švédská roštěnka II.

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 10min
Nutriční hodnoty
2076 kalorií 0.0g cukrů 118.0g tuků 178.0g bílkovin

Příprava

Mäso nakrájame na 6 rezňov, naklepeme, osolíme, okoreníme a z oboch strán opečieme na oleji. Opečené rezne vyberieme a na oleji do zlatista opečieme na koliečka pokrájanú cibuľu. Rezne vložíme späť, pridame sardelovú pastu, podlejeme vodou a prikryté dusíme. Keď su mäkké, vyberieme ich, šťavu zaprášime múkou, povaríme a precedíme na ne. Podávame posypané postrúhaným syrom s ryžou alebo zemiakmi.


Jozef

20. 06. 2010, Recept navštíven: 1420x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře