Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Švýcarská sýrová polévka

Švýcarská sýrová polévka
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 40min , porce

1444 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Starší sendvič a syr pokrájame na malé kocky. Vložíme do polievkovej misy, zalejeme horúcim vývarom a necháme chvíľu postáť. Potom prilejeme víno, pridáme jemne pokrájanú pažitku alebo zelenú petržlenovú vňať a podľa chuti posolíme. Slaninu opečieme a na nej opražíme pokrájanú cibuľu. Polievku naberieme do tanierov a do každého položíme plátok slaniny a časť opraženej cibule.

Bulb Tip k receptu

K tejto sýtej polievke podávame čerstvú bagetu.

Jozef

14. 09. 2010, Recept navštíven: 2210x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Švýcarská specialita se sýrem

Švýcarská specialita se sýrem

Krajčeky sendviče natrieme maslom, obložíme šunkou, kolieskami ananásu a prikryjeme plátkom syra. Dáme do r...

Švýcarská sýrová polévka

Švýcarská sýrová polévka

Starší sendvič a syr pokrájame na malé kocky. Vložíme do polievkovej misy, zalejeme horúcim vývarom a nechá...

Zobrazit všechny podobné recepty k Švýcarská sýrová polévka Link-arrow
Thumb.12195

Bagety z domácí pekárny

Suroviny v uvedeném pořadí vložíme do pekárny a zapneme program těsto. Po vykynutí z těsta vypracujeme pod...


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduché a niet čopokaziť

19. 10. 2015, 19:37

Přidat komentář

Facebook komentáře