Švýcarská sýrová polévka
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
10min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1444
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Starší sendvič a syr pokrájame na malé kocky. Vložíme do polievkovej misy, zalejeme horúcim vývarom a necháme chvíľu postáť. Potom prilejeme víno, pridáme jemne pokrájanú pažitku alebo zelenú petržlenovú vňať a podľa chuti posolíme. Slaninu opečieme a na nej opražíme pokrájanú cibuľu. Polievku naberieme do tanierov a do každého položíme plátok slaniny a časť opraženej cibule.
Tip k receptu
K tejto sýtej polievke podávame čerstvú bagetu.
Jozef14. 09. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.