Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Švýcarská sýrová polévka

Švýcarská sýrová polévka

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 40min
Nutriční hodnoty
1444 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Starší sendvič a syr pokrájame na malé kocky. Vložíme do polievkovej misy, zalejeme horúcim vývarom a necháme chvíľu postáť. Potom prilejeme víno, pridáme jemne pokrájanú pažitku alebo zelenú petržlenovú vňať a podľa chuti posolíme. Slaninu opečieme a na nej opražíme pokrájanú cibuľu. Polievku naberieme do tanierov a do každého položíme plátok slaniny a časť opraženej cibule.

Bulb Tip k receptu

K tejto sýtej polievke podávame čerstvú bagetu.


Jozef

14. 09. 2010, Recept navštíven: 2348x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduché a niet čopokaziť

19. 10. 2015, 19:37

Přidat komentář

Facebook komentáře