Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Švýcarský salát

Švýcarský salát
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 30min , porce

1224 kalorií, 0.0g cukrů, 92.0g tuků, 87.0g bílkovin

Příprava

Dáme si uvařit 2 vejce natvrdo. Do mísy nakrájíme nadrobno sýr gouda, salám, sterilované okurky, papriky, 2 vařená vejce a 1 menší cibuli. Osolíme a opepříme. Spojíme s jogurtema majonézou a dobře promícháme.

Evík

19. 09. 2012, Recept navštíven: 2920x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Švýcarský salát

Švýcarský salát

Dáme si uvařit 2 vejce natvrdo. Do mísy nakrájíme nadrobno sýr gouda, salám, sterilované okurky, papriky, 2...

Zobrazit všechny podobné recepty k Švýcarský salát Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře