Salát po švýcarsku
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
15min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
1968
kalorií
9.0g
cukrů
84.0g
tuků
78.0g
bílkovin
Příprava
Ze sýra oloupeme kůrku a stejně jako šunku nakrájíme na menší kostičky.
Višně opereme,zbavíme stopek a odpeckujeme. Celerové řapíky omyjeme a nakrájíme na plátky silné asi 1 cm.
Všechny pokrájené suroviny vložíme do větší salátové mísy, přidáme uvařené těstoviny a promícháme.
Na zálivku potom rozšleháme vinný ocet s olejem a žloutkem, osolíme, opepříme a přelijeme salát.
Před podáváním ještě promícháme a posypeme ořechy. Ozdobíme celými višněmi, případně kousky kopru.
04. 06. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.