Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Sýrové ražniči

Sýrové ražniči
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 7min
Celkový čas: 27min , porce

926 kalorií, 4.0g cukrů, 5.0g tuků, 28.0g bílkovin

Příprava

Sýr nakrájíme na kostičky tak, aby velikostí odpovídal průměru točeného salámu, neměl by být silnější než 1 cm. Kousek sýra si nastrouháme do misky. Točený salám nakrájíme na kolečka - rovněž o síle 1 cm. Na O,5 cm silná kolečka nakrájíme i pórek. Na špejli či na jehlici napichujeme střídavě sýr, pórek, točený salám. Do misky s nastrouhaným sýrem přidáme vejce a rozšleháme je. Připravené ražniči obalíme v mouce, ve vejcích se sýrem a ve strouhance. Osmažíme. Podáváme např. s brambory, bramborovými medailemi, s hranolkami apod.

Ajaja

19. 01. 2010, Recept navštíven: 3323x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Sýrové ražniči

Sýrové ražniči

Sýr nakrájíme na kostičky tak, aby velikostí odpovídal průměru točeného salámu, neměl by být silnější než 1...

Zobrazit všechny podobné recepty k Sýrové ražniči Link-arrow
Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...

Thumb

Bramborové hranolky

Brambory omyjeme, oškrábeme a nakrájíme na hranolky (středně silné proužky). Nakrájené hranolky opláchneme ...

Thumb.15203

Bramborové medaile

Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky cca 3-4 mm, pak je rozložíme na plech a pečeme v troubě, doku...


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Sýrové ražniči dělávám jen ze sýrů.

14. 02. 2013, 00:15

Přidat komentář
tepito
Místo porku používám cibuli.

tepito 21. 02. 2010, 08:55

Ajaja
Proč ne, mně pórek přijde jemnější

Ajaja 22. 02. 2010, 19:13

tepito
Taky ho mám ráda-ale většinou není po ruce.Je jemnější než cibule.

tepito 22. 02. 2010, 19:20

Ajaja
Já pórek kupuji každý týden a vždycky se pro něj užití najde.

Ajaja 23. 02. 2010, 17:07

Alirtecka
Já si tedy představuji pod pojmem sýrové ražniči, eidam, hermelín a niva. A né salám a pórek ... :o))) Ale je to jen můj názor ... :-)

Alirtecka 03. 01. 2011, 19:21

Ajaja
Jasně, proč ne ? Jenže já dospěla po různých kombinacích k této, prostě se salámkem to má jiný šmak...

Ajaja 03. 01. 2011, 21:10

tepito
přidala jsem kuřecí prsa-taky dobrý

tepito 04. 01. 2011, 17:50

Ajaja
Jednou jsem zkusila i kousek uzeného a taky to šlo, ale nejvíce nám to chutná fakt tak, jak je to v receptu...

Ajaja 04. 01. 2011, 18:56

Facebook komentáře