Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Sýrové ražniči

Sýrové ražniči

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
7min 27min
Nutriční hodnoty
926 kalorií 4.0g cukrů 5.0g tuků 28.0g bílkovin

Příprava

Sýr nakrájíme na kostičky tak, aby velikostí odpovídal průměru točeného salámu, neměl by být silnější než 1 cm. Kousek sýra si nastrouháme do misky. Točený salám nakrájíme na kolečka - rovněž o síle 1 cm. Na O,5 cm silná kolečka nakrájíme i pórek. Na špejli či na jehlici napichujeme střídavě sýr, pórek, točený salám. Do misky s nastrouhaným sýrem přidáme vejce a rozšleháme je. Připravené ražniči obalíme v mouce, ve vejcích se sýrem a ve strouhance. Osmažíme. Podáváme např. s brambory, bramborovými medailemi, s hranolkami apod.


Ajaja

19. 01. 2010, Recept navštíven: 3622x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Sýrové ražniči dělávám jen ze sýrů.

14. 02. 2013, 00:15

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborné syrové ražniči aj s porkom

19. 02. 2017, 19:38

Přidat komentář
tepito
Místo porku používám cibuli.

tepito 21. 02. 2010, 08:55

Ajaja
Proč ne, mně pórek přijde jemnější

Ajaja 22. 02. 2010, 19:13

tepito
Taky ho mám ráda-ale většinou není po ruce.Je jemnější než cibule.

tepito 22. 02. 2010, 19:20

Ajaja
Já pórek kupuji každý týden a vždycky se pro něj užití najde.

Ajaja 23. 02. 2010, 17:07

Alirtecka
Já si tedy představuji pod pojmem sýrové ražniči, eidam, hermelín a niva. A né salám a pórek ... :o))) Ale je to jen můj názor ... :-)

Alirtecka 03. 01. 2011, 19:21

Ajaja
Jasně, proč ne ? Jenže já dospěla po různých kombinacích k této, prostě se salámkem to má jiný šmak...

Ajaja 03. 01. 2011, 21:10

tepito
přidala jsem kuřecí prsa-taky dobrý

tepito 04. 01. 2011, 17:50

Ajaja
Jednou jsem zkusila i kousek uzeného a taky to šlo, ale nejvíce nám to chutná fakt tak, jak je to v receptu...

Ajaja 04. 01. 2011, 18:56

Facebook komentáře