Telecí maso v mrkvi

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

414 kalorií
6.0g cukrů
33.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

Máslo rozpustíme na pánvi, přidáme maso nakrájené na kostičky a osmahneme. Když se šťáva z masa vydusí, tak přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a maso za stálého míchání osmahneme. Nyní zalijeme jednou naběračkou horké vody, osolíme a přiklopíme (občas promícháme). Po 15 minutách odklopíme, vydusíme šťávu, dokud nezůstane jenom tuk, a zaprášíme moukou. Lehce opražíme a přidáme opět trošku vody, dobře zamícháme a přidáme mrkev nakrájenou na kolečka. Směs přiklopíme a opět podusíme do měkka. Když maso i mrkev změkne, přilijeme smetanu.

přidejte na:
pink.verca

12. 10. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutne telacie maso
palino 08. 05. 2016, 20:13
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
teľacie mäso chutne spravené
hanka 30. 01. 2017, 12:46
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
veľmi dobrý recept
katka16031 04. 10. 2018, 21:35