Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Telecí maso v mrkvi

Telecí maso v mrkvi

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
414 kalorií 6.0g cukrů 33.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Máslo rozpustíme na pánvi, přidáme maso nakrájené na kostičky a osmahneme. Když se šťáva z masa vydusí, tak přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a maso za stálého míchání osmahneme. Nyní zalijeme jednou naběračkou horké vody, osolíme a přiklopíme (občas promícháme). Po 15 minutách odklopíme, vydusíme šťávu, dokud nezůstane jenom tuk, a zaprášíme moukou. Lehce opražíme a přidáme opět trošku vody, dobře zamícháme a přidáme mrkev nakrájenou na kolečka. Směs přiklopíme a opět podusíme do měkka. Když maso i mrkev změkne, přilijeme smetanu.


pink.verca

12. 10. 2011, Recept navštíven: 1966x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne telacie maso

08. 05. 2016, 18:13

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
teľacie mäso chutne spravené

30. 01. 2017, 11:46

Přidat komentář

Facebook komentáře