Telecí maso v mrkvi

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

414 kalorií
6.0g cukrů
33.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

Máslo rozpustíme na pánvi, přidáme maso nakrájené na kostičky a osmahneme. Když se šťáva z masa vydusí, tak přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a maso za stálého míchání osmahneme. Nyní zalijeme jednou naběračkou horké vody, osolíme a přiklopíme (občas promícháme). Po 15 minutách odklopíme, vydusíme šťávu, dokud nezůstane jenom tuk, a zaprášíme moukou. Lehce opražíme a přidáme opět trošku vody, dobře zamícháme a přidáme mrkev nakrájenou na kolečka. Směs přiklopíme a opět podusíme do měkka. Když maso i mrkev změkne, přilijeme smetanu.

přidejte na:
Chybí obrázek

12. 10. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
chutne telacie maso

08. 05. 2016, 18:13

Chybí obrázek
teľacie mäso chutne spravené

30. 01. 2017, 11:46

Chybí obrázek
veľmi dobrý recept

04. 10. 2018, 19:35

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.