Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Teplý dýňový koktejl s bílou čokoládou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
176 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

V misce smícháme zázvor, muškátový oříšek, vanilku a hřebíček (skořici nepřidáváme, tu použijeme na posypání hotového dezertu). Do pánve nalijeme mléko, přidáme dýňové pyré, koření a ohříváme, dokud nám směs nezačne slabě vřít. Poté odstavíme z plotny. Přidáme bílou čokoládu a mícháme, dokud se čokoláda nerozpustí. Nalijeme do hezké skleničky na whisky a ozdobíme šlehačkou a skořicí.

Bulb Tip k receptu

Šlehačku přidávejte až ve chvíli, kdy se dezert servíruje na stůl, jinak se kvůli teplotě čokolády začne roztékat. Pro dekoraci můžeme přidat oplatku a čerstvou mátu.


Přidat na Pinterest
Šéfredaktor

16. 10. 2012, Recept navštíven: 1434x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre na vyskúšanie

10. 03. 2016, 12:38

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
neviem si predstabit tu chuť

13. 03. 2016, 19:04

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
laka to vyskušat

24. 08. 2016, 20:23

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
niekedy vyskúšam

05. 09. 2016, 18:08

Přidat komentář

Facebook komentáře