Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Teplý salát z červeného zelí

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
280 kalorií 0.0g cukrů 20.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Červené zeli nakrouháme na tenké nudličky.
Jablko oloupeme, zbavíme jádřinců a nastrouháme nahrubo.
Do hrnce dáme zelí, jablko, máslo, bobkový list a hřebíček. Za stálého míchání vaříme. Až začne zelí měknout, přilijeme ocet (snažíme se moc nedýchat, ocet, který se vaří, způsobuje kašel).
Poté co vyvaříme ocet, přidáme cukr. Necháme ho rozpustit a odstavíme.
Vmícháme ořechy.
Podáváme teplé.

Bulb Tip k receptu

Červené zelí je bohaté na vitamín C.


Přidat na Pinterest
sonizna

05. 01. 2016, Recept navštíven: 912x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný salát

06. 01. 2016, 13:20

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané a chutilo

06. 01. 2016, 13:43

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ja som to urobila ale bez orechov

18. 01. 2016, 11:55

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
orechy som dala a bolo to dobre

22. 02. 2016, 19:55

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobre

22. 05. 2016, 18:40

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
šalát sa mi velmi pozdáva a chutí vyborne

13. 02. 2017, 12:09

Přidat komentář

Facebook komentáře