Teplý salát z červeného zelí

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

280 kalorií
0.0g cukrů
20.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Červené zeli nakrouháme na tenké nudličky.
Jablko oloupeme, zbavíme jádřinců a nastrouháme nahrubo.
Do hrnce dáme zelí, jablko, máslo, bobkový list a hřebíček. Za stálého míchání vaříme. Až začne zelí měknout, přilijeme ocet (snažíme se moc nedýchat, ocet, který se vaří, způsobuje kašel).
Poté co vyvaříme ocet, přidáme cukr. Necháme ho rozpustit a odstavíme.
Vmícháme ořechy.
Podáváme teplé.

Tip k receptu

Červené zelí je bohaté na vitamín C.

přidejte na:
Chybí obrázek

05. 01. 2016

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
chutný salát

06. 01. 2016, 13:20

Chybí obrázek
vyskúšané a chutilo

06. 01. 2016, 13:43

Chybí obrázek
ja som to urobila ale bez orechov

18. 01. 2016, 11:55

Chybí obrázek
orechy som dala a bolo to dobre

22. 02. 2016, 19:55

Chybí obrázek
celkom dobre

22. 05. 2016, 18:40

Chybí obrázek
šalát sa mi velmi pozdáva a chutí vyborne

13. 02. 2017, 12:09

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.