Teplý salát z červeného zelí
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
280
kalorií
0.0g
cukrů
20.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Červené zeli nakrouháme na tenké nudličky.
Jablko oloupeme, zbavíme jádřinců a nastrouháme nahrubo.
Do hrnce dáme zelí, jablko, máslo, bobkový list a hřebíček. Za stálého míchání vaříme. Až začne zelí měknout, přilijeme ocet (snažíme se moc nedýchat, ocet, který se vaří, způsobuje kašel).
Poté co vyvaříme ocet, přidáme cukr. Necháme ho rozpustit a odstavíme.
Vmícháme ořechy.
Podáváme teplé.
Tip k receptu
Červené zelí je bohaté na vitamín C.
sonizna05. 01. 2016
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.