Těstoviny v gorgonzolové omáčce s kuřecím masem a bazalkou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
2100
kalorií
17.0g
cukrů
26.0g
tuků
67.0g
bílkovin
Příprava
Nejprve si uvaříme těstoviny dle návodu na obalu. Mezitím co se nám vaří těstoviny si připravíme omáčku. Kuřecí prsa si omyjeme a nakrájíme na malé kostičky. Na pánvi rozpustíme máslo a kuřecí maso na něm opečeme doměkka, přidáme tavený sýr, který jsme si nakrájeli na kousky a necháme v pánvi rozpustit, nakonec tuto směs zasypeme nadrobenou gorgonzolou a zalijeme smetanou. Jemně mícháme dokud se gorgonzola nerozpustí. Nakonec přidáme najemno nasekanou bazalku a zamícháme.
Slijeme vodu z uvařených těstovin a smícháme s omáčkou. Můžeme podávat.
Tip k receptu
Do omáčky můžeme během vaření přidat i kukuřici a nakonec zasypat parmazánem.
Sonia00522. 06. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: špetka chilli
maruskaji 09. 02. 2013, 09:07
© 2024, Railsformers s.r.o.