Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Těstoviny v gorgonzolové omáčce s kuřecím masem a bazalkou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
2100 kalorií 17.0g cukrů 26.0g tuků 67.0g bílkovin

Příprava

Nejprve si uvaříme těstoviny dle návodu na obalu. Mezitím co se nám vaří těstoviny si připravíme omáčku. Kuřecí prsa si omyjeme a nakrájíme na malé kostičky. Na pánvi rozpustíme máslo a kuřecí maso na něm opečeme doměkka, přidáme tavený sýr, který jsme si nakrájeli na kousky a necháme v pánvi rozpustit, nakonec tuto směs zasypeme nadrobenou gorgonzolou a zalijeme smetanou. Jemně mícháme dokud se gorgonzola nerozpustí. Nakonec přidáme najemno nasekanou bazalku a zamícháme.
Slijeme vodu z uvařených těstovin a smícháme s omáčkou. Můžeme podávat.

Bulb Tip k receptu

Do omáčky můžeme během vaření přidat i kukuřici a nakonec zasypat parmazánem.


Přidat na Pinterest
Sonia005

22. 06. 2011, Recept navštíven: 4305x

Podobné recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Prima kombinace. Jednoduchý a rychlý recept.
Přidané ingredience: špetka chilli

09. 02. 2013, 08:07

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na cestoviny s vybornou omáčkou

28. 05. 2016, 18:38

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na chutné a rýchle cestoviny

20. 07. 2017, 21:41

Přidat komentář

Facebook komentáře