Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Torta a la mandorle

Torta a la mandorle

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
55min 1h 15min
Nutriční hodnoty
3568 kalorií 14.0g cukrů 170.0g tuků 96.0g bílkovin

Příprava

Oddělíme bílky a žloutky. Žloutky našleháme se solí a cukrem do pěny. Přidáme vanilkový cukr, citrónovou kůru, skořici, prášek do pečiva a mandle. Troubu zahřejeme na 175°C. Z bílků a několika kapek citrónové šťávy ušleháme tuhý sníh a vmícháme ho do mandlového těsta. Dno dortové formy (26 cm) vyložíme papírem a naplníme těstem. Pečeme v troubě asi 55 minut. Necháme vychladnout a posypeme moučkovým cukrem.


Barbora Dvouletá

02. 10. 2012, Recept navštíven: 1554x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra torta

21. 02. 2016, 10:19

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
cekom dobrý recept

05. 03. 2016, 13:13

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
torta je skvelá

02. 10. 2016, 16:52

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavá torta

16. 10. 2016, 17:19

Přidat komentář

Facebook komentáře