Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Treska na majoránce

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

807 kalorií, 0.0g cukrů, 45.0g tuků, 101.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Porce ryby pokapeme citrónovou šťávou a necháme krátce odležet.
Zapékací misku vymažeme tukem a naskládáme do ní vrstvu anglické slaniny. Na ni dáme cibuli nakrájenou na půlkolečka. Na cibuli položíme porce tresky, vše osolíme, opepříme a štědře posypeme majoránkou. Povrch poklademe plátky másla a dáme odkryté péci. Pečeme při 200°C asi 25-30 minut. Občas přelijeme vypečenou šťávou.

Bulb Tip k receptu

Jako příloha se hodí šťouchané brambory s bylinkami a zeleninový salát.

Angel 666

16. 03. 2011, Recept navštíven: 2446x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Treska na majoránce

Treska na majoránce

Porce ryby pokapeme citrónovou šťávou a necháme krátce odležet. Zapékací misku vymažeme tukem a naskládám...

Zobrazit všechny podobné recepty k Treska na majoránce Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře