Treska na majoránce

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

807 kalorií
0.0g cukrů
45.0g tuků
101.0g bílkovin


Příprava

Porce ryby pokapeme citrónovou šťávou a necháme krátce odležet.
Zapékací misku vymažeme tukem a naskládáme do ní vrstvu anglické slaniny. Na ni dáme cibuli nakrájenou na půlkolečka. Na cibuli položíme porce tresky, vše osolíme, opepříme a štědře posypeme majoránkou. Povrch poklademe plátky másla a dáme odkryté péci. Pečeme při 200°C asi 25-30 minut. Občas přelijeme vypečenou šťávou.

Tip k receptu

Jako příloha se hodí šťouchané brambory s bylinkami a zeleninový salát.

přidejte na:
Angel 666

16. 03. 2011

Další recepty

Mohlo by vás zajímat


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
treska velmi chutne pripravená
Svetlana 27. 05. 2017, 21:18
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
výborný recept
katka16031 11. 01. 2020, 17:35