Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Treska na majoránce

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
807 kalorií 0.0g cukrů 45.0g tuků 101.0g bílkovin

Příprava

Porce ryby pokapeme citrónovou šťávou a necháme krátce odležet.
Zapékací misku vymažeme tukem a naskládáme do ní vrstvu anglické slaniny. Na ni dáme cibuli nakrájenou na půlkolečka. Na cibuli položíme porce tresky, vše osolíme, opepříme a štědře posypeme majoránkou. Povrch poklademe plátky másla a dáme odkryté péci. Pečeme při 200°C asi 25-30 minut. Občas přelijeme vypečenou šťávou.

Bulb Tip k receptu

Jako příloha se hodí šťouchané brambory s bylinkami a zeleninový salát.


Přidat na Pinterest
Angel 666

16. 03. 2011, Recept navštíven: 2532x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře