Treska na majoránce

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

807 kalorií
0.0g cukrů
45.0g tuků
101.0g bílkovin


Příprava

Porce ryby pokapeme citrónovou šťávou a necháme krátce odležet.
Zapékací misku vymažeme tukem a naskládáme do ní vrstvu anglické slaniny. Na ni dáme cibuli nakrájenou na půlkolečka. Na cibuli položíme porce tresky, vše osolíme, opepříme a štědře posypeme majoránkou. Povrch poklademe plátky másla a dáme odkryté péci. Pečeme při 200°C asi 25-30 minut. Občas přelijeme vypečenou šťávou.

Tip k receptu

Jako příloha se hodí šťouchané brambory s bylinkami a zeleninový salát.

přidejte na:
Chybí obrázek

16. 03. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
treska velmi chutne pripravená

27. 05. 2017, 19:18

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.