Treska na majoránce
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
807
kalorií
0.0g
cukrů
45.0g
tuků
101.0g
bílkovin
Příprava
Porce ryby pokapeme citrónovou šťávou a necháme krátce odležet.
Zapékací misku vymažeme tukem a naskládáme do ní vrstvu anglické slaniny. Na ni dáme cibuli nakrájenou na půlkolečka. Na cibuli položíme porce tresky, vše osolíme, opepříme a štědře posypeme majoránkou. Povrch poklademe plátky másla a dáme odkryté péci. Pečeme při 200°C asi 25-30 minut. Občas přelijeme vypečenou šťávou.
Tip k receptu
Jako příloha se hodí šťouchané brambory s bylinkami a zeleninový salát.
Angel 66616. 03. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Mohlo by vás zajímat
© 2024, Railsformers s.r.o.