Tuňák na zelenině

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

12h 0min
Čas vaření
30min

Celkový čas

12h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

156 kalorií
15.0g cukrů
0.0g tuků
7.0g bílkovin


Příprava

Plátky tuniaka umyjeme, osušíme, poukladáme na misu, osolíme, okoreníme, obložíme plátkami cesnaku, posypeme rozmarinom. Zalejeme vínom ušľahaným so 4 PL oleja. Odložíme na noc do chladna. Zeleninu a cibuľu očistíme, umyjeme a pokrájame. Rajčiaky sparíme, ošúpeme, odstránime zrniečka a pokrájame. Na zvyšku oleja udusíme cibuľu so zeleninou, rozložíme do vymastenej zapekacej misy, poukladáme tuniaka a rajčiaky. Polejeme marinádou a pečieme pri 175°C asi 25-30 minut.

Tip k receptu

Podávame s varenými zemiakmi.

přidejte na:
Jozef

18. 11. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobre urobený tuniak
majka 11. 11. 2015, 11:42
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutne
dušanka 23. 05. 2016, 11:59