Tuňák na zelenině

Obtížnost

Čas přípravy

12h 0min
Čas vaření
30min

Celkový čas

12h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

156 kalorií
15.0g cukrů
0.0g tuků
7.0g bílkovin


Příprava

Plátky tuniaka umyjeme, osušíme, poukladáme na misu, osolíme, okoreníme, obložíme plátkami cesnaku, posypeme rozmarinom. Zalejeme vínom ušľahaným so 4 PL oleja. Odložíme na noc do chladna. Zeleninu a cibuľu očistíme, umyjeme a pokrájame. Rajčiaky sparíme, ošúpeme, odstránime zrniečka a pokrájame. Na zvyšku oleja udusíme cibuľu so zeleninou, rozložíme do vymastenej zapekacej misy, poukladáme tuniaka a rajčiaky. Polejeme marinádou a pečieme pri 175°C asi 25-30 minut.

Tip k receptu

Podávame s varenými zemiakmi.

přidejte na:
Chybí obrázek

18. 11. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
velmi dobre urobený tuniak

11. 11. 2015, 10:42

Chybí obrázek
chutne

23. 05. 2016, 09:59

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.