Tuňák na zelenině
Obtížnost
Čas přípravy
12h 0min
Čas vaření
30min
Celkový čas
12h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
156
kalorií
15.0g
cukrů
0.0g
tuků
7.0g
bílkovin
Příprava
Plátky tuniaka umyjeme, osušíme, poukladáme na misu, osolíme, okoreníme, obložíme plátkami cesnaku, posypeme rozmarinom. Zalejeme vínom ušľahaným so 4 PL oleja. Odložíme na noc do chladna. Zeleninu a cibuľu očistíme, umyjeme a pokrájame. Rajčiaky sparíme, ošúpeme, odstránime zrniečka a pokrájame. Na zvyšku oleja udusíme cibuľu so zeleninou, rozložíme do vymastenej zapekacej misy, poukladáme tuniaka a rajčiaky. Polejeme marinádou a pečieme pri 175°C asi 25-30 minut.
Tip k receptu
Podávame s varenými zemiakmi.
Jozef18. 11. 2011
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.