Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Tuňák na zelenině

Tuňák na zelenině

Obtížnost Čas přípravy
12h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 12h 30min
Nutriční hodnoty
156 kalorií 15.0g cukrů 0.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Plátky tuniaka umyjeme, osušíme, poukladáme na misu, osolíme, okoreníme, obložíme plátkami cesnaku, posypeme rozmarinom. Zalejeme vínom ušľahaným so 4 PL oleja. Odložíme na noc do chladna. Zeleninu a cibuľu očistíme, umyjeme a pokrájame. Rajčiaky sparíme, ošúpeme, odstránime zrniečka a pokrájame. Na zvyšku oleja udusíme cibuľu so zeleninou, rozložíme do vymastenej zapekacej misy, poukladáme tuniaka a rajčiaky. Polejeme marinádou a pečieme pri 175°C asi 25-30 minut.

Bulb Tip k receptu

Podávame s varenými zemiakmi.


Jozef

18. 11. 2011, Recept navštíven: 1818x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre urobený tuniak

11. 11. 2015, 10:42

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne

23. 05. 2016, 09:59

Přidat komentář

Facebook komentáře