Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Tykvové smaženky

Tykvové smaženky
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 50min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 1h 5min , porce

1296 kalorií, 2.0g cukrů, 67.0g tuků, 25.0g bílkovin

Příprava

Tykev oloupeme, odstraníme semínka, rozkrájíme ji na malé kostky, osolíme a necháme asi půl hodiny odležet. Poté osušíme a můžeme kostičky napíchnout na špejli jako špíz. Pažitku nasekáme na jemno. Rozšleháme mléko a vejce, přidáme polovinu pažitky, osolíme a zašleháme mouku až vznikne hustší těstíčko. V hlubším kastrolu rozpálíme olej. Špízy namočíme v těstíčku a ihned smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší nebo se šťouchanými bramborami s cibulkou a mlékem.

Bulb Tip k receptu

Můžeme použít také patison, cuketu, lilek.

Ellis

02. 04. 2013, Recept navštíven: 854x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Tykvové smaženky

Tykvové smaženky

Tykev oloupeme, odstraníme semínka, rozkrájíme ji na malé kostky, osolíme a necháme asi půl hodiny odležet....

Zobrazit všechny podobné recepty k Tykvové smaženky Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chystam sa vyskušať

23. 02. 2016, 19:47

Přidat komentář

Facebook komentáře