Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Uzenářská kotleta na majoránce

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
396 kalorií 0.0g cukrů 35.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Plátky kotlet naklepeme, nařízneme, aby se nám nekroutily, osolíme, opepříme a potřeme česnekem. Na oleji zprudka opečeme z obou stran do červena. Vyjmeme z pánve a uchováváme v teple. Ve výpeku osmažíme na drobno nakrájenou cibuli, anglickou slaninu a kolečka párku. Kotlety dáme do pekáče, přelijeme opečenou cibulovo-párkovou směsí a posypeme majoránkou. Zalijeme vývarem do výše masa a přidáme houbové koření. Zakryjeme a dusíme na mírném ohni asi 40 minut. Když je maso měkké, vyndáme ho z pekáče a šťávu podle potřeby zahustíme instantní jíškou. Podáváme s různě upravenými brambory nebo rýží.

Bulb Tip k receptu

Místo houbového koření můžete použít čerstvé nebo sušené houby.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

07. 10. 2015, Recept navštíven: 1435x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne jedlo

08. 10. 2015, 10:30

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra pochuťka

09. 10. 2015, 18:42

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzerá to dobre aj jeto velmi chutné, môže pridať aj trošku hub napríklad mrazených

18. 01. 2016, 11:02

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborna kotleta

20. 02. 2016, 11:04

Přidat komentář

Facebook komentáře