Uzené maso s fazolí a kroupami
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 40min
Celkový čas
2h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
4160
kalorií
0.0g
cukrů
223.0g
tuků
168.0g
bílkovin
Příprava
Kroupy a fazole namočíme každé zvlášť a potom uvaříme také každé zvlášť, propláchneme studenou vodou, smícháme a osolíme. Cibule oloupeme a 1 cibuli nakrájíme nadrobno, osmažíme a přidáme k fazolím s kroupami. Druhou cibuli nakrájíme na půlkolečka, uzené maso omyjeme, dáme na sádlo do pekáče, lehce osolíme, posypeme cibulí na půlkolečka, zalijeme dvěmi deci vody a podusíme asi 20 minut, potom dopečeme odkryté. Podáváme teplé maso a studené fazole promíchané s kroupami a cibulí.
29. 09. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.