Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Váčky plněné sladkou rýží

Váčky plněné sladkou rýží

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 10min
Nutriční hodnoty
1158 kalorií 0.0g cukrů 30.0g tuků 28.0g bílkovin

Příprava

Mléko s rýží a cukrem uvedeme do varu a vaříme 20 minut na mírném plameni, dokud rýže nezměkne a nevstřebá do sebe mléko Přidáme kousky ananasového kompotu a necháme vychladnout. Mezitím si připravíme těsto. Mouku dáme do mísy, přidáme vejce, olej, vodu, kypřící prášek a vypracujeme hladké těsto. Necháme na 5 minut odpočinout. Vyválíme šišku a nakrájíme ji na 20-25 stejných dílů. Z každého dílu vyválíme placku a doprostřed dáme 1 lžičku rýžové náplně. Konce přiložíme k sobě a spojíme. Takto vytvořené váčky vaříme v páře asi 15 minut.

Bulb Tip k receptu

Před podáváním je můžeme pocukrovat.


Milena

21. 05. 2009, Recept navštíven: 1872x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

12. 10. 2016, 19:36

Přidat komentář

Facebook komentáře